PUBG nasıl elit olunur?

İçindekiler:

  1. PUBG nasıl elit olunur?
  2. Elit pass PUBG nedir?
  3. PUBG Elite Plus kac uc?
  4. PUBG Royale pass kaç TL?
  5. PUBG eski sezon ödülleri nasıl alınır?
  6. PUBG Royal pass nereden alınır?
  7. Elit RP kac uc?
  8. PUBG 20 sezon RP kaç UC?
  9. PUBG Mobile kaç gün girmeyince isim kartı veriyor?
  10. Royal pass ne zaman geldi?
  11. PUBG Mobile RP nereden alınır?
  12. PUBG nasıl uc yüklenir?

PUBG nasıl elit olunur?

Elite üyelik satın almak için, öncelikle oyunun para birimi olan “UC” (Unknown Cash) satın almalısınız. Bunun bir alternatifi yok, yani her halükarda gerçek para harcamanız gerekiyor. Elite üye olmak için gerekli olan pass'i bir defa satın almanız yeterli, yani sürekli olarak satın almaya devam etmeniz gerekmiyor.

Elit pass PUBG nedir?

PUBG Mobile Elite Royale Pass M3 Proje T Ürün Açıklaması Yüklemenin ardından 960 UC karşılığında M3 Elite Royale Pass'i aktif edebilirsiniz. Hesabınızda 840 UC fazladan kalmış olur. Royale Pass Günlük ve Zorlu Görevlerini başarıyla tamamlayan Elit Pass'liler Elit Görevlere ulaşarak hızla rütbe yükseltebilir.

PUBG Elite Plus kac uc?

Oyuncular, 360 PUBG Mobile UC karşılığında PUBG Mobile 20. Sezon Royale Pass'i satın alabilirler. Yükseltilmiş versiyonu, yani Elite Pass Plus ise 960 PUBG Mobile UC olarak yer alıyor.

PUBG Royale pass kaç TL?

Pubg Mobile Royale Pass Fiyatları
Royale Pass 22.Sezon65,50 TL
Elite Pass Plus 22.Sezon169,90 TL
Royale Pass M3 TR 22.Sezon48,50 TL
Elite Pass Pllus M3 TR 22.Sezon129,90 TL

PUBG eski sezon ödülleri nasıl alınır?

25 Haziran 2019'daki ana sunucu bakımından önce oyundaki Sezon – Genel Bakış sekmesinde sol alttaki Unvan Ödülleri'ne tıklayıp Hepsini Al'a tıklayarak ödülleri alabilirsin.

PUBG Royal pass nereden alınır?

Öncelikle oyun üzerinden Google Play'den veya Apple Store'dan satın alabilirsiniz . Tabi bunun için iki platformda da bakiyeniz olması gerekiyor.

Elit RP kac uc?

Elite Royale Pass ödülleri 30.000 UC değerinde!

PUBG 20 sezon RP kaç UC?

Elite Pass Plus paketini 960 PUBG Mobile UC karşılığında satın alan oyuncuların elde edeceği ödüller şu şekilde; 1.200 PUBG Mobile UC karşılığında 12 rütbe atlama.

PUBG Mobile kaç gün girmeyince isim kartı veriyor?

Bu süreçte, oyunu en az 10-15 gün oynamamanız gerekir.

Royal pass ne zaman geldi?

Sezon 14 Temmuz 2021'de nihayet çıkış yaptı. 20. Sezondan itibaren Royale Pass ve sezon sisteminin değiştirildiğini duyuran PUBG Mobile, Royale Pass sürelerinin bir ay süreceğini ve her bir ayrı sürüm için iki ayrı Royal Pass seçeneğinin oyunda yer alacağını açıkladı.

PUBG Mobile RP nereden alınır?

Öncelikle oyun üzerinden Google Play'den veya Apple Store'dan satın alabilirsiniz . Tabi bunun için iki platformda da bakiyeniz olması gerekiyor.

PUBG nasıl uc yüklenir?

Pubg mobile uc e-pin yüklemek için https://www.midasbuy.com/midasbuy/tr/redeem/pubgm adresini açınız daha sonra açılan sayfada oyuncu İD nizi giriniz sonra da Hali hazırda bulunan veya sitemizden temin etmiş olduğunuz ve siparişlerim bölümünde size özel tek kullanımlık e-pin kodunu yapıştırınız.Daha sonra belirttiğiniz ...