Limak Grubu kime ait?

İçindekiler:

  1. Limak Grubu kime ait?
  2. Limak Otel Antalya kimin?
  3. Limak Holding sahibi nerelidir?
  4. Limak Atlantis kaç yılında kuruldu?
  5. Limak Lara kaç yılında kuruldu?
  6. Güney Özdemir nereli?
  7. Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort ne zaman yapıldı?
  8. Limak Atlantis kaç metrekare?
  9. Kaan Kavaloğlu kimdir?

Limak Grubu kime ait?

Nihat Özdemir, Limak Holding'in Sezai Bacaksız ile kurucu ortağıdır. 1976 yılında LİMAK İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Limak Otel Antalya kimin?

Limak'ın Türkiye sınırları dışındaki ilk oteli olan Limak Cyprus Deluxe Hotel'in 200 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçtiğini ifade eden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Türkiye ekonomisinin dünyada hak ettiği seviyeye ulaşmasında turizmin çok önemli bir role sahip olduğunu düşünüyoruz ve ...

Limak Holding sahibi nerelidir?

Nihat Özdemir (d. , Diyarbakır) Türk iş insanı ve spor yöneticisi.

Limak Atlantis kaç yılında kuruldu?

Limak, turizm sektörüne 1995 yılında Limak Arcadia ile giriş yaptı. Faaliyette bulunduğu her sektörde öncü ve lider olma ilkesinden hareketle yatırımlarını sürdüren Limak; 1998 yılında Antalya Kemer'de Limak Limra ve 2002 yılında Antalya Belek'te Limak Atlantis Hotel'i hizmete açtı.

Limak Lara kaç yılında kuruldu?

Tesis 01.04.2021 tarihi itibari ile Ultra Her Şey Dahil konseptinde hizmet verecektir. 2006 yılında yapılan Limak Lara De Luxe Otel Antalya, Lara bölgesinde bulunmaktadır. 39000 m2 alanda kurulmuş olan Limak Lara De Luxe Otel ultra herşey dahil konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir.

Güney Özdemir nereli?

Günay Özdemir, (d. 1965, Çal), Türk bürokrat. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezundur.

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort ne zaman yapıldı?

2002 yılında yapılan Limak Atlantis Hotel Antalya, Belek bölgesinde bulunmaktadır. 55000 m2 alanda kurulmuş olan Limak Atlantis Hotel ultra herşey dahil konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir.

Limak Atlantis kaç metrekare?

Antalya Belek'te, tarihinde hizmete giren Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort, Antalya Havalimanı'na 35 kilometre ve şehir merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Otel, 10 adet ana salon, 1.500 metrekarelik sergi alanı ve 4.100 metrekarelik kapalı alanı bulunan bir kongre merkezine sahiptir.

Kaan Kavaloğlu kimdir?

1998 yılında Limak İnternational Hotels & Resorts bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak başlamış olduğu görevine,2002 yılında Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort Genel Müdürü, 2004 yılından itibaren Limak Otelleri Genel Koordinatörü veLimak Holding Turizm Grubu Başkanı olarak devam etmektedir.