iTunes dan nasıl film izlenir?

İçindekiler:

  1. iTunes dan nasıl film izlenir?
  2. iTunes indirilen Filmler nerede?
  3. Apple Tv'de dizi nasıl izlenir?
  4. Apple TV nasıl abone olunur?
  5. Apple tv'de neler var?
  6. iPhone backup dosyasını nereye kaydediyor?
  7. Apple TV kutusu ne işe yarar?
  8. Apple TV için ne gerekli?
  9. iPhone Apple TV nedir?
  10. iPhone yedekleme dosyası nerede?

iTunes dan nasıl film izlenir?

iTunes'u açın ve sol üst köşedeki Filmler'i tıklayın. iTunes penceresinin üst tarafındaki Kiralanan sekmesini tıklayın. Kiralanan sekmesini görmüyorsanız giriş yaptığınız Apple Kimliğiyle kiralanmış bir film yoktur. Kiraladığınız filmi duraksız izlemek için imlecinizle filmin üzerine gidip simgesini tıklayın.

iTunes indirilen Filmler nerede?

PC'nizde iTunes'u açın, sol üst köşedeki açılır menüde Filmler'i veya TV Şovları'nı seçin, ardından dolaşma çubuğunda Mağaza'yı tıklayın. Dilerseniz bir filmi veya TV şovunu bulmak için Ara'ya gidin.

Apple Tv'de dizi nasıl izlenir?

Ayarlar uygulamasını açın, ardından aşağı kaydırın ve TV'ye dokunun. Apple TV uygulamasını açın, ekranınızın üst tarafındaki menüden TV'yi seçin, ardından Tercihler'i seçin. Ayarlar'a gidin, Uygulamalar'ı ve ardından TV'yi seçin. Apple TV uygulamasını açın ve Ayarlar'a gidin.

Apple TV nasıl abone olunur?

Apple TV+'a abone olma
  1. Apple TV'de Apple TV uygulamasını açın.
  2. Menü çubuğunda, Şimdi İzle'ye gidin.
  3. Apple TV kanallarını görüntülemek için aşağı gidin, sonra Apple TV+'ı seçin.
  4. Abonelik düğmesini seçin, sonra ekrandaki yönergeleri izleyin.

Apple tv'de neler var?

Cihazın içerisinde puhutv, Netflix, YouTube, TV+, Blu TV, Amazon Video Prime gibi ülkemizin çok kullanılan online televizyon platformlarının uygulamaları bulunuyor. Ek uygulama yüklemeye gerek kalmadan tüm bu platformların uygulamalarına kumanda üzerinden erişebiliyorsunuz.

iPhone backup dosyasını nereye kaydediyor?

Yedeklemelerinizin listesini bulmak için: Menü çubuğunda büyüteç simgesini tıklayın. Şunu yazın veya kopyalayıp yapıştırın: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/

Apple TV kutusu ne işe yarar?

Apple TV, son yıllarda hızla gelişen yayın platformlarını destekleyen bir akış oynatma cihazıdır. ... Apple TV bu tarz platformlar üzerinden yayınları 4K kalitesinde izleyebileceğiniz bir platform. (4K yayın için Apple TV 4K almalısınız. Ayrıca televizyonunuz da 4K çözünürlüğü desteklemeli.)

Apple TV için ne gerekli?

Apple TV'nizi kullanmaya başlamak için aşağıdaki adımları izleyin....Aşağıdakiler gerekir:
  • Kişisel internet*
  • HDMI bağlantı noktasına sahip bir televizyon veya başka bir ekran.
  • HDMI kablosu (Apple TV 4K'da HDMI 2.0 veya sonraki model uyumlu bir kablo kullanmanız gerekir)
BE

iPhone Apple TV nedir?

Apple TV bir yayın platformu olarak piyasaya sürülmüştür. Apple TV hizmet olarak sunulduğu için Mac, Ipad ve Iphone tarzı cihazlarda rahat bir şekilde izlenebilmektedir. ... Bununla birlikte bazı yayın kanalları yalnızca Apple TV üzerinden yayın yapabilmektedir.

iPhone yedekleme dosyası nerede?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda: iOS 11 veya sonraki sürümlerde ve iPadOS'te Ayarlar > [adınız] > iCloud > Saklama Alanını Yönet > Yedeklemeler'e gidin.