Ipragaz hangi ülkenin malı?

İçindekiler:

  1. Ipragaz hangi ülkenin malı?
  2. SHV Enerji kimin?
  3. Go petrol hangi şirketin?
  4. Küçük tüpün boşu kaç kilo?

Ipragaz hangi ülkenin malı?

1999 yılında Primagaz'ın da dünyanın en büyük LPG dağıtım firması Hollandalı SHV Energy tarafından satın alınması ile İpragaz, SHV ailesinin bir parçası haline gelmiştir. İpragaz, 50 yılı aşkın tecrübesiyle ve gerçekleştirdiği ilklerle, Türkiye'deki Likit Petrol Gaz (LPG) sektörünün öncüsüdür.

SHV Enerji kimin?

Hollandalı LPG firması olan SHV Energy Üst Yöneticisi (CEO) Bram Graber, "Türkiye bizim için dünyada en elverişli pazar." dedi. SHV Energy'nin düzenlediği basın toplantısında konuşan Graber, Türkiye piyasasında LNG ve otogazda büyüme olduğunu söyledi.Graber, "Biz bir aile şirketiyiz aile şirketleri uzun vadeli düşünür.

Go petrol hangi şirketin?

YENİ NESİL YAKIT İSTASYONU GO, Türkiye'nin yeni nesil yakıt istasyonudur. Yarım asrı aşkın köklü geçmişi ile Türkiye'de birçok “ilk”e imza atan İpragaz'ın, akaryakıt sektöründeki markası olan GO, ilk istasyonunu tarihinde Konya'da açmıştır.

Küçük tüpün boşu kaç kilo?

Ergun Şahin, standart bir mutfak tüpünde metal ağırlığın (dara) 11-13 kilogram olduğunu belirtiyor. Ancak tartılan boş tüplerin 17 kilogram çektiğini vurguluyor.