Yunan adalarına feribot var mı?

İçindekiler:

  1. Yunan adalarına feribot var mı?
  2. Vizesiz Yunan Adaları nereler?
  3. Yunan Adaları geçiş açıldı mı?
  4. Istanbuldan Yunan adalarına nasıl gidilir?
  5. Yunan Adaları turklere ne zaman açılacak?
  6. Yunan adaları ne zaman verildi?

Yunan adalarına feribot var mı?

Son yılarda tatil için Türkiye'den oldukça ziyaretçi çekmeye başayan Yunan Adalarına ulaşım genel olarak feribot ile sağanmaktadır. Sakız Adası, Samos, Rodos, Meis, Kos, Simi, Kalimnos, Midilli gibi Yunan Adaları'na gitmek için feribot biletlerinizi sitemizden olarak sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz.

Vizesiz Yunan Adaları nereler?

Sakız, Midilli, Samos, Kos, Meis ve Rodos vizesiz gidebileceğiniz Yunan adalarıdır.

Yunan Adaları geçiş açıldı mı?

2020 Mart ayından bu yana kapalı olan Yunanistan-Türkiye sınırı alınan yeni bir karar ile tekrar açıldığı duyuruldu. ... 2020 Mart ayından bu yana kapalı olan Yunanistan-Türkiye sınırı açıldı.

Istanbuldan Yunan adalarına nasıl gidilir?

İstanbul'dan direk uçuş olarak hava yolu ile Yunan adalarına da ulaşım bulunmaktadır. Ancak Yunan adalarına ulaşmanın en kolay yolu ise deniz yoludur. Özellikle ülkemizin Batı Sahillerinde bulunan şehirler Yunanistan'a sıkça feribot seferi düzenlemektedir.

Yunan Adaları turklere ne zaman açılacak?

Yunanistan Sivil Havacılık Servisi, yayınladığı yeni NOTAM ile mevcut kısıtlamaların 5 Ağustos 2021 Perşembe günü itibariyle Türk vatandaşlarının ülkeye girişine izin verdi.

Yunan adaları ne zaman verildi?

Dünya Savaşı'nda İtalya'nın 1943'te teslim olmasından sonra İngilizlerin adaları alma girişimleri başarısızlığa uğradı. Denetimi ele geçirmiş olan Alman birlikleri Mayıs 1945'te adalardan çıkarılabildi. Adaların yönetimi ise ancak 1947'de Paris Antlaşmasıyla resmen Yunanistan'a geçti.