Lıoresal nedir?

İçindekiler:

  1. Lıoresal nedir?
  2. PK Merz ne ise yarar?
  3. Baklofen nedir ne için kullanılır?
  4. Muscoflex 0.25 krem ne işe yarar?
  5. Muscoflex Duo nedir ne için kullanılır?

Lıoresal nedir?

LİORESAL, multipl skleroz, omurilik hastalıkları ya da yaralanmaları ve bazı beyin hastalıkları gibi çeşitli durumlarda kaslardaki aşırı gerilimi (spazmları) azaltmak ve hafifletmek için kullanılır.

PK Merz ne ise yarar?

PK-MERZ® antiparkinson ilaçları grubuna dahil, tablet formunda bir ilaçtır. PK-MERZ®, amantadin sülfat içermektedir. Her biri 10 tablet içeren 3, 9 ve 18 adet blisterlerde, toplam 30, tabletlik kutularda, kullanma talimatı ile birlikte kullanıma sunulmaktadır.

Baklofen nedir ne için kullanılır?

Baklofen; kaslarda gelişen istemsiz kasılmayı giderici bir ilaçtır. Multipl skleroz (MS - EMES), omurilik yaralanmaları, tıp dilinde serebral palsi olarak geçirilmiş beyin felci ve nörolojik bazı hastalıkların neden olduğu spastisiteyi yani istemsiz kasılma, kramp ve katılığı azaltmak için kullanılır.

Muscoflex 0.25 krem ne işe yarar?

MUSCOFLEX, tiyokolşikosid etkin maddesini içerir. 30 g'lık alüminyum tüp içinde 75 mg etkin madde bulunur. MUSCOFLEX esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kas spazmlarının semptomatik tedavisi amacıyla kullanılır.

Muscoflex Duo nedir ne için kullanılır?

MUSCOFLEX DUO, kireçlenme (osteoartrit), omurganın (vertebral kolon) ağrılı hastalıklarının tedavilerinde, eklem dışı romatizma, ani ortaya çıkan omurilik kaynaklı ağrılı Page 2 MDT75mg/8mg-170919P7 Sayfa 2 kas kasılmalarının tedavisinde, travma sonrası ve ameliyat sonrasında oluşan ağrı tedavisinde kullanılır.