Aras Kargo yurtdışına kargo gönderiyor mu?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo yurtdışına kargo gönderiyor mu?
  2. Aras Kargo 1 kilo ne kadar?
  3. Yurt dışına hangi kargolar çalışıyor?
  4. Yurt disindan gelen kargolar kontrol ediliyor mu?
  5. Yurtdışı kargo kaç günde gider?
  6. Yurt dışından gelen kargolar nereye gelir?

Aras Kargo yurtdışına kargo gönderiyor mu?

ARAS YURT DIŞI hizmetimiz ile gönderilerinizi 5 kıtada 265 ülkeye, dünya çapındaki çözüm ortaklarımızla tercihinize göre ''Standart, Ekspres, Hava Kargo, Karayolu ve Denizyolu” hizmet seçenekleri ile teslim ediyoruz.

Aras Kargo 1 kilo ne kadar?

Kargo Fiyatı Hesaplama
KG/DS
19,10 TL12,10 TL
2-513,40 TL14,50 TL
6-1018,60 TL21,20 TL
11-1526,80 TL34,80 TL
5 satır daha

Yurt dışına hangi kargolar çalışıyor?

Türkiye'de hizmet veren global yurtdışı kargo firmaları DHL, FEDEX, TNT ve UPS' ten herhangi biri ile express kargo göndermek isterseniz, her birinden ayrı ayrı fiyat teklifi ve teslimat bilgisi alıp öyle hareket etmelisiniz. Yurtdışına kargoyu, express kargo olarak göndermeye karar verdiniz.

Yurt disindan gelen kargolar kontrol ediliyor mu?

Yurt dışından gelen ürünler tek tek kontrol ediliyor ve PTT şubelerinde 1 hafta bekletiliyor. Eğer gönderi takibi tam yapılmazsa ürün 1 hafta sonra PTT'den geldiği ülkeye geri gönderiliyor.

Yurtdışı kargo kaç günde gider?

Ancak genel olarak teslim aldığımız yurtdışı kargo paketlerinizi; Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine 1 ila 2 iş günü içerisinde, Amerika'ya 2 ya da 3 gün içerisinde, diğer ülkelere ise ortalama 1 ila 5 gün içerisinde teslim etmekteyiz.

Yurt dışından gelen kargolar nereye gelir?

Ürünün gümrük işlemleri varsa veya ürünün gümrüklü olduğu düşünülüyorsa bulunduğunuz ildeki Gümrük Müdürlüğü'ne sevk edilir. Ürün bulunduğunuz ile ulaştığında PTT'nin kargo bölümünde bekler.