Odtü'nün kendi yurdu var mı?

İçindekiler:

  1. Odtü'nün kendi yurdu var mı?
  2. Odtü yurtları aylık ne kadar?
  3. Odtü yurt odaları kaç kişilik?
  4. Yurtlarda mutfak var mı?
  5. ODTÜ burs başvurusu nasıl yapılır?
  6. Odtü 8 yurt kaç kişi?
  7. ODTÜ öğrencilerine burs veriyor mu?
  8. ODTÜ burs veriyor mu?

Odtü'nün kendi yurdu var mı?

ODTÜ Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına bağlı Yurtlar Müdürlüğü'nde 19 yurt binası mevcuttur. ... Ayrıca Konukevi statüsünde kadın öğrenciler için Osman Yazıcı Konukevi, Konukevi 1 ve 16.yurt; erkek öğrenciler için Faik Hızıroğlu Konuk Evi ve Konukevi 2 barınma ihtiyacını karşılamaktadır.

Odtü yurtları aylık ne kadar?

2020-2021 EĞİTİM YILI ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLER İÇİN YURT BAŞVURU KILAVUZU
YURDUN ADITOPLAM KAPASİTEÜCRET(aylık)
1. Yurt (2+2+2+2 Grup oda)308315 TL
2. Yurt(2+2+2+2 Grup oda)--------315 TL
3. Yurt396245 TL
4. Yurt--------245 TL
16 satır daha

Odtü yurt odaları kaç kişilik?

16. yurt 4.476 m2 alanda,5 'er katlı iki bloktan oluşmaktadır. İlk blok, 95 oda ve 100 yatak kapasiteli olup, her katta 18 adet tek ve bir adet de iki kişilik banyolu oda bulunmaktadır.

Yurtlarda mutfak var mı?

Evet, her yurt binasının giriş katında ortak mutfak bulunmaktadır.

ODTÜ burs başvurusu nasıl yapılır?

Burs ve Yardım Başvuruları https://ozlukbilgi.metu.edu.tr adresinden yapılacaktır. Başvuruların değerlendirilmesi ve bursların dağıtımı ile ilgili takvim her yıl Mayıs ayında ilan edilir ve tüm öğrenciler ODTÜ'yü yeni kazanan öğrenci kayıtlarının bitimine kadar başvuru yapabilirler.

Odtü 8 yurt kaç kişi?

Yurt. 1980 yılında hizmete giren ve şu anda erkek yurdu olarak hizmet veren yurdun kapasitesi 476 yataktır. Odalar 2+2+2+2 kişilik grup oda olup, yataklar bazalıdır.

ODTÜ öğrencilerine burs veriyor mu?

ODTÜ Öğrenci Destekleme Derneği ve ODTÜ Geliştirme Vakfı yanında, birçok mezunumuz bireysel, kurumsal ve çeşitli illerde faaliyet gösteren mezun dernekleri aracılığıyla çok sayıda öğrencimize burs ve yardım olanağı sağlamaktadır. Öğrencilerimizin aileleri de yardım fonuna katkıda bulunmaktadır.

ODTÜ burs veriyor mu?

ODTÜ, maddi sıkıntılar nedeniyle eğitimini sürdürmekte zorlanan öğrencilere destek olmaktadır. Öğrencilere ekonomik durum ve/veya başarı durumuna göre nakit bursu, yurt bursu veya yemek bursu sağlanmaktadır. Gereksinim burslarına başvuru, kayıtlar sırasında yapılmaktadır.