YouTube'da hangi içerikler çok izleniyor?

İçindekiler:

  1. YouTube'da hangi içerikler çok izleniyor?
  2. YouTube Kanal düzenleme nasıl yapılır?
  3. YouTube kitle nedir?
  4. YouTube'da en fazla hangi videolar izleniyor?
  5. YouTube önerileri Neye göre?
  6. YouTube video açıklaması nasıl olmalı?
  7. YouTube nasıl izlenme kazanılır?
  8. YouTube izlenme sayısı nasıl hesaplanır?
  9. YouTube'da en çok izlenen videoları nasıl bulabilirim?
  10. YouTube videom neden izlenmiyor?
  11. YouTube öneriler nasıl kaldırılır?

YouTube'da hangi içerikler çok izleniyor?

En Çok İzlenen YouTube Video Türleri Nelerdir?
  • Yorum. YouTube içeriklerinin içerisinde yorum videoları oldukça izlenmektedir. ...
  • Soru Cevap. YouTube üzerinde para kazanmak veya izleyicilerle etkileşim içerisinde kalmak için soru cevap içerikleri popülerdir. ...
  • Tepki Videoları ...
  • Röportaj. ...
  • Eğitim Videoları ...
  • Hikâye Anlatma.

YouTube Kanal düzenleme nasıl yapılır?

Bölüm düzenleme
  1. YouTube Studio'da oturum açın.
  2. Sol kısımdaki menüden Özelleştirme. Düzen'i seçin.
  3. Alt kısımda, düzenlemek istediğiniz bölüme gelerek Seçenekler'i tıklayın ve Bölüm içeriğini düzenle'yi seçin.
  4. Düzenleme ekranında bölümün içeriğini değiştirin.
  5. Yayınla'yı tıklayın.

YouTube kitle nedir?

YouTube Analytics'teki Kitle sekmesi, videolarınızı kimlerin izlediğiyle ilgili genel bir bakış ve bu izleyicilerin demografik özellikleri hakkında analizler sunar. Temel metrikler kartında geri gelen ve yeni izleyici sayınız, benzersiz izleyici sayınız, abone sayınız ve toplam üye sayınız gösterilir.

YouTube'da en fazla hangi videolar izleniyor?

Porto Rikolu şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Luis Fonsi ile Porto Rikolu rapçi Daddy Yankee'nin yer aldığı ve 2017 yılının dünya çapındaki en hit şarkısı “Despacito”nun video klibi, bin 186 gün boyunca YouTube'da en çok izlenen video unvanını elinde tuttu.

YouTube önerileri Neye göre?

Görüntüleme etkinliğiniz: YouTube size önerilen videolar önermeden önce, izlemekte olduğunuz videodan sonra izlemesi muhtemel ilişkili bir dizi videoyu belirler. Bunu yapmak için, yakın zamanda izlediğiniz bir dizi videoyu tek bir oturumda tanımlayarak yapılan ilişkilendirme veya ortak çalışma yöntemini kullanır.

YouTube video açıklaması nasıl olmalı?

Video Açıklamalarına Özen Gösterin Tüm videolarınıza mutlaka açıklama ekleyin. Açıklamanın çok uzun olması şart değil ancak en az 250 kelime olmasına dikkat edin. En önemli anahtar kelimenizi ilk 25 kelime arasında geçirin. Bu özelliği kötüye kullanmış olmamak için açıklamada en fazla 3-4 anahtar kelime kullanın.

YouTube nasıl izlenme kazanılır?

Çekmiş olduğunuz videoyu paylaşırken mutlaka videonun içeriği hakkında bir fotoğraf ya da yazı eklemeniz gerekir. İyi bir başlık da kullanıcıların ilgisini çekeceğinden dolayı mutlaka yer vermelisiniz. Videolarınıza çeşitli altyazılar da eklerseniz izlenme sayınızı büyük ölçüde arttırabilirsiniz.

YouTube izlenme sayısı nasıl hesaplanır?

Canlı yayın sırasında elde edilen izlenme sayısı, yayın video olarak yüklendiği zaman video izlenme sayısı olarak ekleniyor ve daha sonraki izlenmeler bu sayının üzerine ekleniyor. 30 saniyeden daha kısa olan videolar ise YouTube tarafından görünmez kabul ediliyor demek yanlış olmaz.

YouTube'da en çok izlenen videoları nasıl bulabilirim?

Oturumunuz açıkken YouTube uygulamasında veya web sitesinde izlediğiniz videoları bulmak için oturum açıp myactivity.google.com'a gidin. Ayrıca, Google Chrome'da oturumunuz açıkken diğer web siteleri üzerinden YouTube oynatıcısında izlediğiniz videoları da içerir.

YouTube videom neden izlenmiyor?

Cihazınızı yeniden başlatın. Mobil veri bağlantınızı kapatıp açın. YouTube uygulamasının önbelleğini temizleyin. ... YouTube uygulamasını mevcut en yeni sürüme güncelleyin.

YouTube öneriler nasıl kaldırılır?

Önerilen içeriği ana sayfadan kaldırma Önerilen videoları mobil cihazınızda Ana Sayfa ve Ardından İzleyin sayfalarınızdan kaldırmak için: Kaldırmak istediğiniz video önerisine gidin. Video başlığının yanından Diğer'e dokunun. İlgilenmiyorum'u seçin.