Gleitgelen jel ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Gleitgelen jel ne ise yarar?
  2. Gleitgelen jel ne kadar?
  3. Gleitgelen hamilelikte kullanılır mı?
  4. Montavit nedir?
  5. Ok kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?
  6. Kayganlaştırıcı jel zararlı mı?
  7. Preseed ne işe yarar?
  8. Kayganlastirici sperm oldurur mu?
  9. Ilişki sırasında kayganlaştırıcı kullanmak zararlı mıdır?
  10. Cathejell nedir ne işe yarar?
  11. Katajel nedir ne işe yarar?
  12. Okey çilekli jel nasıl kullanılır?
  13. Fiesta Çilekli kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?
  14. Kayganlaştırıcı jel vajinada kullanılır mı?
  15. Preseed nedir nasıl kullanılır?
  16. Progesteron vajinal jel nasıl kullanılır?
  17. Idrar spermleri öldürür mü?

Gleitgelen jel ne ise yarar?

kayganlaştırıcı görevi görmek için kullanılır. Cinsel ilişki için kayganlaştırıcıyı dış genital bölgeye uygulayın. kullanıma uygundur.

Gleitgelen jel ne kadar?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 178,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 36,79 TLŞu Andaki Fiyat: 169,10 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 9 TL (%5) daha ucuz.

Gleitgelen hamilelikte kullanılır mı?

Gleitgelen Vajinal Kayganlaştırıcı Jel Gleitgelen sperm canlılığını etkilemez. Koruyucu madde, boya veya koku içermez. Jel kolaylıkla yıkanabilir ve çamaşırların üzerinde kalıcı lekeler bırakmaz. Hamilelik ve emzirme döneminde de kullanılabilir.

Montavit nedir?

Montavit Cathejell kayganlaştırıcı jel steril şekilde paketlenmiştir. Buharla steril edilmiştir. Bu nedenle üründe etilen oksit artığı yoktur. Her bir ambalaj içeriği 12,5 gramdır.

Ok kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?

Kondom ile birlikte kullanımı mümkündür. Ayrıca Fiesta Jel kondom yırtılma riskini azaltır ve cinsel deneyiminize keyif katar. Kullanım Şekli: Genital bölgeye istenilen miktarda sürünüz. İstediğiniz taktirde kondomun içine ve dışına da bir kaç damla jel sürerek hazzınızı artırabilirsiniz.

Kayganlaştırıcı jel zararlı mı?

Kayganlaştırıcı jeller, eğer ön sevişme sırasında vajinada yeterli ıslaklık sağlanamıyorsa, kullanılabilir. Bir zararı yoktur.

Preseed ne işe yarar?

Pre-seed, vajinaya tatbik edildiği zaman, vajina ve rahim ağzını kaplıyor. Böylece üreme sistemi tarafından salgılanan sıvı gibi hareket ederek, spermler için en doğal ortamı sağlıyor. Ürünün pH değeri, üreme sisteminin doğal değerine uygun.

Kayganlastirici sperm oldurur mu?

Ph seviyesi düşük olan sıvılar ve kayganlaştırıcılar sperm için toksik özellik taşır.

Ilişki sırasında kayganlaştırıcı kullanmak zararlı mıdır?

Kayganlaştırıcı jeller, eğer ön sevişme sırasında vajinada yeterli ıslaklık sağlanamıyorsa, kullanılabilir. Bir zararı yoktur.

Cathejell nedir ne işe yarar?

Steril blister ambalajındadır. Buharla steril edilmiştir, bu nedenle üründe etilen oksit artığı yoktur. Sterilite ve enfeksiyon giderici ajan klorheksidin, iatrojenik enfeksiyonları önlemede yardımcıdır.

Katajel nedir ne işe yarar?

Dispogel tek elle uygulaması kolay olan, istenildiği kadar damlatılmayı sağlayan yumuşak katlanabilir 8.5 g ve 12.5 g akordiyon plastik steril ambalajında, suda çözülebilir, renksiz, berrak, intrauretral yoldan uygulanan bir kayganlaştırıcı jeldir.

Okey çilekli jel nasıl kullanılır?

Okey Kayganlaştırıcı jel prezervatif ile birlikte kullanırken, prezervatifin üzerine bir damla koyup, yayın. Cilde karşı hassastır, uzun süreli kullanıma uygundur, su ile kolayca temizlenir. Cinsel sağlığı koruyan bu ürünü onaylamaktadır.

Fiesta Çilekli kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?

Ayrıca Fiesta Jel kondom yırtılma riskini azaltır ve cinsel deneyiminize keyif katar. Kullanım Şekli: Genital bölgeye istenilen miktarda sürünüz. İstediğiniz taktirde kondomun içine ve dışına da bir kaç damla jel sürerek hazzınızı artırabilirsiniz.

Kayganlaştırıcı jel vajinada kullanılır mı?

Kayganlaştırıcılar su, yağ, petrol ve silikon bazlı olarak ayrılır. İdeal olan ilişki sırasında çay kaşığı büyüklüğünde bir miktarda kayganlaştırıcı kullanmaktır. Erkeğin kayganlaştırıcıyı penisine ve vajina kenarına sürmesi yeterlidir. Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatife de sürülebilir.

Preseed nedir nasıl kullanılır?

ABD'den ithal edilen Pre-seed vajinal jel, cinsel ilişkiden 15 dakika önce uygulanıyor. Özellikle gebelik şansının yüksek olduğu yumurtlama dönemlerinde kullanılması tavsiye ediliyor. Dr. Arslan, “Yumurtlama dönemlerinde sümüksü bir sıvı salgılanır.

Progesteron vajinal jel nasıl kullanılır?

Sırt üstü yatar pozisyonda, dizlerinizi üzerinize doğru çekerek, uzun ince kısmı vajinaya doğru itiniz. Sonrasında kalın kısmından 2-3 kez bastığınızda ilaç içeriye geçecektir. Crinone vajinal jel aplikatörü çıkarıp atıyorsunuz, 10-15 dakika yatar pozisyonda dinleniyorsunuz.

Idrar spermleri öldürür mü?

Dr. Oktay Kadayıfçı, 'Kadın gerçekten tecavüze uğramış ancak tecavüz eden kişi boşalmamış olabilir. Ancak boşalmışsa kadının idrar yapması spermi yok etmez. Ayrıca idrar spermin üzerine gelse bile yok etmez, öldürür ama yine de kalıntısı bulunur' dedi.