Federal Mogul Ne fabrikası?

İçindekiler:

  1. Federal Mogul Ne fabrikası?
  2. Federal Mogul sahibi kim?
  3. Federal Mogul nerenin?
  4. Mahle piston kimin?
  5. Nural piston hangi ülkenin?
  6. Jurid ne malı?
  7. Mahle hangi ülkenin markası?
  8. Glyco ne malı?
  9. Goetze nerenin malı?

Federal Mogul Ne fabrikası?

Yıllık 33 milyon adet segman ve 8 milyon adet gömlek üretim kapasitesine ulaşan Federal-Mogul Sapanca başta BMW, Mercedes-Benz, Honda, Volkswagen,Audi, Renault, Peugeot, MAN,MTU ve Volvo olmak üzere birçok tanınmış otomobil markasına orijinal ekipman silindir gömleği ve segman üretiyor.

Federal Mogul sahibi kim?

Federal-Mogul'un Türkiye'ye gelişi 1998'e dayanıyor. O yıllarda İngiliz T&N Plc. ile ortak olan Dereli grubu Federal-Mogul'un T&N'yi satın almasıyla Federal-Mogul Dereli Holding adı altında yüzde 50 Dereli Grubu yüzde 50 Federal-Mogul'un sahip olduğu yeni bir ortaklığa dönüştü.

Federal Mogul nerenin?

Dünyanın en büyük sanayilerinden biri olan otomotivin doğduğu yıllarda, Amerika Birleşik Devletleri Detroit'te Federal-Mogul' un temelleri atıldı. Dünya otomotiv sektörünün geleceğini şekillendirecek Federal-Mogul' un kökleri 1899 yılında Detroit'te kurulan Muzzy-Lyon şirketine uzanıyor.

Mahle piston kimin?

Mahle GmbH; Stuttgart, Almanya merkezli, dünya çapında Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren en büyük 30 tedarikçiden birisidir.

Nural piston hangi ülkenin?

Federal-Mogul Türkiye yedek parça pazarında da Türkiye'de ürettiği Nüral Piston, Goetze segman ve Goetze silindir gömleklerinin yanında Federal-Mogul'un Avrupa ve Amerika'da ürettiği üstün teknoloji ürünü yedek parçalarla da tamir sektörünün güvendiği bir güç olmuştur.

Jurid ne malı?

Bir Federal-Mogul markası olan Jurid, yüksek kalite fren diskleri fren balataları ve pabuç balatalar ile orijinal ekipman deneyimini yedek parça pazarı ile buluşturmaktadır.

Mahle hangi ülkenin markası?

Stuttgart, Almanya Mahle GmbH/Kurulduğu yer

Glyco ne malı?

Glyco, 1899 yılında kurulan Federal-Mogul Corporation bünyesinde üretilen rulman, motor krank yatakları, kepleri, eksantirik yatakları, contaları vb. motor parçaları markasıdır. Federal-Mogul 34 ülkede 100 üretim tesisine sahiptir.

Goetze nerenin malı?

Federal-Mogul Türkiye piston üretiminde Alman Nüral, Segman ve Silindir gömleğin üretiminde yine dünya lideri Alman Goetze'nin en son teknolojisini İzmit-Sapanca ve Arslanbey tesislerinde başarıyla uygulamaktadır.