Viber nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Viber nerede kullanılır?
  2. Viber ne oldu?
  3. Viber bilgisayarda nasıl kullanılır?
  4. Viber Messenger hangi ülkenin?

Viber nerede kullanılır?

Viber Medya'nın geliştirdiği programla kullanıcılar birbirlerine metin mesajları, fotoğraf mesajları, eğlenceli stickerlar, fotoğraflar, videolar, çizimler, konum paylaşma ve çağrı yapma özellikleri bulunuyor. Bütün platformlarda çalışan uygulama masaüstü bilgisayarlardan da kullanılabiliyor.

Viber ne oldu?

Rakuten'in 200 milyon abonesi olduğu düşünüldüğünde toplam rakam 500 milyona ulaşıyor. ... Popüler bir uygulama. Dünya çapında bilinen bir uygulama olan Viber, son dönemde popüler olan mobil cihazların arasında sesli, yazılı ya da görüntülü mesajlaşma yazılımlarından biri.

Viber bilgisayarda nasıl kullanılır?

Masaüstünde Viber Nasıl Kullanılır? Kişisel bilgisayarınızda Viber kullanmak için ilk yapmanız gereken, gerekli uygulamayı bilgisayarınıza indirmek. Eğer Windows kullanıcısı iseniz buradan, Mac OS kullanıcısı iseniz buradan Viber uygulamasını indirip bilgisayarınza kurabilirsiniz.

Viber Messenger hangi ülkenin?

Viber, İsrail asıllı bir Amerikalı girişimci Talman Marco ve ekibi tarafından 2010 yılında ilk olarak iPhone için piyasaya sürüldü. Android sürümü 2011 yılında çıkan uygulamanın, Windows Phone, BlackBerry ve Symbian işletim sistemleri için sürümleri de yayınlandı.