Mersinde Bauhaus nerede?

İçindekiler:

  1. Mersinde Bauhaus nerede?
  2. Tam kapanmada Bauhaus açık mı?
  3. Bauhaus Kargom Nerede?
  4. Bauhaus ne markası?
  5. Bauhaus hangi kargoyla?
  6. Bauhaus iade kac gun?

Mersinde Bauhaus nerede?

ÖĞRETMEN ALİ AYDIN NUHOĞLU CADDESİ MERSİN MAHALLESİ NO:3.

Tam kapanmada Bauhaus açık mı?

Normal şartlarda haftanın her günü kesintisiz olarak çalışan mağaza zincirinde hafta sonu saat uygulaması yoktur. Yani Cumartesi ve Pazar günleri de hafta içi gibi aynı çalışma saatleri ile müşterilere hizmet verilmektedir. Ayrıca Bauhaus mağazalarında öğle tatili gibi uygulamalar da bulunmamaktadır.

Bauhaus Kargom Nerede?

Teslimat Takibi: Detaylı bilgi için 55 55 numaralı Bauhaus Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Siparişiniz kargo firmasına teslim edildikten sonra, kargo firmasının teslimat tarihi, teslimat bölgenize göre farklılık gösterebilmektedir.

Bauhaus ne markası?

Bauhaus İsviçreli ünlü modernistin adını kullanan, atölye, ev ve bahçe ile ilgili her türlü ihtiyaç malzemesinin satışının yapıldığı alışveriş mağazaları bulunan perakende satış şirketidir. İlk mağazasını 1960 yılında Mannheim, Almanya'da açmıştır.

Bauhaus hangi kargoyla?

*30 Desi altındaki ürünler Yurtiçi Kargo ile, 30 Desi üzerindeki ürünler ise Horoz Lojistik ile teslim edilmektedir. *Mobilyalar ve bahçe mobilyaları demontedir.

Bauhaus iade kac gun?

Satıcı almış olduğu bedeli, kıymetli evrakı ve tüketiciyi bu hukuki işlemden dolayı borç altına sokan her türlü belgeyi, cayma bildiriminin kendisine iadeli taahhütlü mektup ya da noter aracılığı ile ulaşması veya bizzat teslim edilmesi tarihinden itibaren 10 gün içerisinde tüketiciye iade etmekle ve 20 gün içerisinde ...