Mumya ilacı nedir?

İçindekiler:

  1. Mumya ilacı nedir?
  2. Mumiyo ne için kullanılır?
  3. Mumiyo nedir nerede bulunur?
  4. Mumiyo damla nasıl kullanılır?
  5. Moomyo ne demek?

Mumya ilacı nedir?

Mumiyo Nedir? Kanserden ülsere, romatizmadan diş hastalıklarına, kırıklardan horlamaya kadar birçok hastalığı ve rahatsızlığı tedavi etmesi; sürekli baş ağrısı ve uykusuzluk, uyku düzensizliği şikâyetlerine faydalı, doğadan çıkan bir maddedir.

Mumiyo ne için kullanılır?

🍂Mumiyo, dağdaki bitkilerin zamanla doğal oluşumlara uğrayarak sertleşmesi ile meydana gelir. Toprak, taş ve yağmurda bulunan vitamin ve minerallerin bulunduğu bu madde birçok hastalığa iyi gelir. Mumiyo, eski çağlarda kemik, eklem, romatizma ve diş hastalıklarının tedavisinde yaygın olarak kullanılmıştır.

Mumiyo nedir nerede bulunur?

Yüksek bölgelerde, dağlarda ve mağaralarda bulunan bitkilerin doğal olarak sertleşmesi sonucu oluşan siyah renkteki tortudur. Yüksek kayaların arasından sızarak oluşan yüksek minerale sahip bir doğal bileşendir.

Mumiyo damla nasıl kullanılır?

Kullanım önerisi: Sabah akşam bir tatlı kaşığı içilmesi tavsiye edilir. Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın. Kapak açıldıktan sonra buzdolabında saklayın. 25 derecenin altında güneş ışığından uzak kendi ambalajı içerisinde ve kapağı kapalı olarak saklayınız.

Moomyo ne demek?

Mimik kırışıkların azalmasına yardımcı olarak cilt hücrelerini canlandırır. Kadifemsi bir yumuşaklık kazandırarak yağlı bir görünüm sağlamadan kolay emilim sağlar. Hücre gençliğini korumaya yardımcıdır. Kolojen ve elastin sentezini hızlandırarak genç cilt yapısını geri kazandırır.