Necmettin Erbakan Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç net?

İçindekiler:

  1. Necmettin Erbakan Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç net?
  2. Konyada hukuk fakültesi var mı?
  3. Necmettin Erbakan hukuk kaç yılında kuruldu?
  4. Yakın Doğu Hukuk Türkçe mi?
  5. Necmettin Erbakan Üniversitesi Hukuk Fakültesi devam zorunluluğu var mı?

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç net?

2020 YKS EA 340 Puan Almak İçin : 60 net TYT ve 52 net AYT veya 69 net TYT ve 50 net AYT yeterli olacaktır. Bu netler ile Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi hukuk fakültesi (İ. Ö.) kazanılabilecektir.

Konyada hukuk fakültesi var mı?

KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde teorik bilgilerin yanı sıra uygulamaya dönük bir eğitim verilmesi de öngörülmüştür. Fakülte binamızın Konya adliyesinin çok yakınında oluşu bu bakımdan önemli bir avantaj elde etmektedir. ... Fakültemiz 20 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir.

Necmettin Erbakan hukuk kaç yılında kuruldu?

Necmettin Erbakan Üniversitesine Hukuk Fakültesi açılması kararlaştırıldı. 2010 yılında kurulmasına rağmen 14 fakülte, 3 yüksekokul, 5 meslek yüksekokulu ve 4 enstitü ile eğitim-öğretim hayatına hızla devam eden Necmettin Erbakan Üniversitesine (NEÜ) Hukuk Fakültesi de eklendi.

Yakın Doğu Hukuk Türkçe mi?

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi eğitim-öğretime 1996 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'yle yaptığı işbirliğiyle başlamış; Fakülte'nin kurucu dekanlığını Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. ... Fakültemizde lisans eğitimi dört yıl (sekiz yarıyıl) olup eğitim dili Türkçedir.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hukuk Fakültesi devam zorunluluğu var mı?

18 ) Derslere devam zorunluluğu var mı? Öğrenci, derslere ve uygulamalara devam etmek zorundadır.