İstanbullu Gelin çekilen ev nerede?

İçindekiler:

  1. İstanbullu Gelin çekilen ev nerede?
  2. İstanbullu Gelin'deki meyhane nerede?
  3. Istanbullu Gelin dizisi ne zaman başlıyor?
  4. Istanbullu gelin Bursa nerede çekiliyor?
  5. Safa Meyhanesi ne yenir?

İstanbullu Gelin çekilen ev nerede?

3 sezon boyunca İstanbullu Gelin dizisine ev sahipliği yapan şimdilerde ise Akrep dizisini ağırlayan bu konak aslında gerçek değil. Sırf dizi içim Bursa'nın geleneksel mimarisine bağlı kalınarak inşa edilen bu ev, Bursa'da değil Beykoz Kundura Fabrikası'nda bulunuyor.

İstanbullu Gelin'deki meyhane nerede?

Faruk Boran'ın mekanı Ayn-ı Hayat'ın çekildiği yer Zekeriyaköy'deki Ahali 279'a yakından göz atmaya ne dersiniz? Doğanın ortasında sakinlik ve leziz yemek vaad eden mekan Ahali 279'un bahçesi ise tam yayılmalık ve uzun uzun vakit geçirmelik bir ortama sahip.

Istanbullu Gelin dizisi ne zaman başlıyor?

İstanbullu Gelin/İlk bölüm yayın tarihi

Istanbullu gelin Bursa nerede çekiliyor?

Dizinin dış mekan çekimleri için kullanılar yerler ise Bursa Zafer Plaza, Heykel, Kozahan ve Kültürpark. Faruk ve Adem Boran'ın otobüs işletmeleri sahneleri de Bursa Otogar'da çekiliyor. Bursa'nın gölyazı beldesi İstanbullu Gelin dizisinde Faruk ve Süreyya'nın romantik sahnelerinin çekildiği yerler arasında.

Safa Meyhanesi ne yenir?

Safa Meyhanesi - Yedikule Paçanga böreği, lakerda, arnavut ciğeri, fava ve patlıcan salatası menüde ön plana çıkan yiyeceklerden bazıları. Hesaplı fiyatlarıyla güzel bir çilingir sofrası kurmak için ideal meyhanelerden.