Bursa istanbul arabalı feribot var mı?

İçindekiler:

  1. Bursa istanbul arabalı feribot var mı?
  2. Bursa arabalı vapur nereden kalkıyor?
  3. Büyükçekmece Bursa feribot ne zaman açılacak?
  4. Istanbul'dan Bursa'ya deniz yoluyla nasıl gidilir?

Bursa istanbul arabalı feribot var mı?

İstanbul ve Bursa illeri arasında doğrudan deniz ulaşımı bulunmaktadır. Deniz ulaşımı feribot ve deniz otobüsleri ile sağlanmaktadır. İstanbul Bursa Feribot seferlerini iki büyük firma olan İDO ve BUDO düzenlemektedir.

Bursa arabalı vapur nereden kalkıyor?

Yenikapı – Bursa Feribot Seferleri Yenikapı – Bursa arası karşılıklı olarak yapılan feribot seferlerini İDO düzenlemektedir. Araçlı ve araçsız yolcu taşımacılığı yapan seferlerde yolculuk 90 dakika sürmektedir. Yolculuğun varış noktası Güzelyalı Feribot İskelesi'dir. Bilet fiyatları 28 – 30 TL'den başlamaktadır.

Büyükçekmece Bursa feribot ne zaman açılacak?

BüyükçekmeceBursa Feribot 2021 seferleri İDO tarafından 1 Haziran 2021 tarihinde başlamıştır. BüyükçekmeceBursa arası yolculuk hızlı feribot ile 95 dakika sürmektedir.

Istanbul'dan Bursa'ya deniz yoluyla nasıl gidilir?

İstanbulBursa arası seyahat edecek yolcular için deniz yolu ile ulaşım seçeneği bulunmaktadır. İDO ve BUDO'nun düzenlediği seferler ile Yalova, Mudanya ve Güzelyalı feribot iskelelerine ulaşım sağlanmaktadır. Pendik ve Yenikapı olmak üzere iki farklı noktadan hareket eden feribot seferlerini İDO düzenlemektedir.