Meksika Biber hapı orjinali nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Meksika Biber hapı orjinali nasıl anlaşılır?
  2. Meksika Biberi ne işe yarar?
  3. Fx15 fiyatı ne kadar?
  4. Meksika Biber Hapı zayıflatır mı?
  5. Fx15 de sibutramin var mı?
  6. Fx15 orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  7. Meksika acı biber kaç scoville?

Meksika Biber hapı orjinali nasıl anlaşılır?

Ürünün Orjinal Olduğu Nasıl Anlaşılır? Öncelikle size gönderilecek biber hapının kutusunun üst kısmında bandrol bulunmaktadır. Kutunun üzerinde yazan yazılarda kabartma bulunmaktadır ve elinizde dokunarak bunu kontrol edebilirsiniz. Ayrıca orjinal biber hapı kapsüllerinin dış rengi turuncu ve koyu gri renktedir.

Meksika Biberi ne işe yarar?

*İçerisinde C vitamini, betakaroten ve antioksidan bulunmasından vücudu kansere ve kalp krizi riskine karşı korur. Dolaşımın hızlanmasında etkili olan acı biber felç geçirme riskini en aza indirir. *Midedeki mikropların ölmesinde etkili olan acı biber mide rahatsızlıklarında en çok görülen ülserin ilerlemesini önler.

Fx15 fiyatı ne kadar?

Fx15 Fiyatları
Ürün AdıMiktarıFiyatı
Fx15 Zayıflama Hapı1 Adet119 TL
Fx15 Zayıflama Hapı2 Adet219 TL
Fx15 Zayıflama Hapı3 Adet329 TL
Fx15 Zayıflama Hapı5 Adet499 TL

Meksika Biber Hapı zayıflatır mı?

HİÇ KİMSENİN HAP İÇEREK KİLO VERMESİ MÜMKÜN DEĞİL Obezite ve Metobolik Cerrahi Uzmanı Prof.Dr.Halil Çoşkun da "Bu ürünlerin hiçbiri kullanılmamalı. Biber haplarının içeriği ve etken maddesi tam olarak bilinmiyor. Hiç kimseninhap içerek kilo vermesi mümkün değil. Diyet ve spor yapmadan olmaz" diye konuştu.

Fx15 de sibutramin var mı?

Satıcı “Sibütramin maddesi tüm zayıflama ürünlerinin içerisinde bulunan bir maddedir fakat FX15 içerisinde bu madde çok az miktarda bulunmaktadır ve herhangi sağlık sorunu da teşkil etmemektedir.

Fx15 orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Orjinal fx15 kapsüllerinin rengi koyu bordodur. İçerisindeki tozun tadı hafif acıdır. Pembe yada kırmızı ve benzeri renklerdeki kapsüller orjinal değildir. Satışını yaptığımız ürünler bordo kapsüldür ve tüm ürünlerimiz %100 orjinaldir.

Meksika acı biber kaç scoville?

Trinidad Moruga Akrebi biberleri, Scoville acılık ölçeğinde 2 milyon birime ulaşmıştı. Bazı menülerde yer alan ve oldukça acı olarak bilinen Meksika biberi veya Tabasco sosunun ortalama 5 bin Scoville olduğu biliniyor.