Oya Aydoğan aslen nerelidir?

İçindekiler:

  1. Oya Aydoğan aslen nerelidir?
  2. Oya Aydoğan kaç sene oldu öleli?
  3. Levent Kırca kimdir nerelidir?
  4. Sol Yanim Yasemin Kimdir?
  5. Vahide Gördüm ne kanseri oldu?
  6. Nilüfer Ne Kanseri oldu?

Oya Aydoğan aslen nerelidir?

Aydoğan, 10 Şubat 1957 tarihinde Cemal-Güldane Aydoğan çiftinin kızı olarak Erzincan'da dünyaya geldi. Sekiz yaşına kadar ailesi ile birlikte İstanbul Beyoğlu'nda yaşadı. Ortaokulu o dönemde Fransız Kız Ortaokulu olan Sainte-Pulchérie Fransız Lisesinde, lise eğitimini ise Saint Michel Fransız Lisesinde tamamladı.

Oya Aydoğan kaç sene oldu öleli?

Yemek yerken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta sanatçı Oya Aydoğan 15 Mayıs Pazar günü, sabah saat 07.

Levent Kırca kimdir nerelidir?

LEVENT KIRCA KİMDİR? Kırca, 28 Eylül 1950 tarihinde Ladik, Samsun'da dünyaya geldi. Aydınlık Gazetesi yazarlığı ve Vatan Partisi'nin Merkez Yürütme Kurulu üyeliği yapan oyuncunun iki tane ilk eşinden, ikisi de Oya Başar'dan olan 4 çocuğu vardır.

Sol Yanim Yasemin Kimdir?

Yasemin karakteriyle diziye dahil olan yeni oyuncunun gerçek adı Ayşe Kırca'dır. Usta oyuncu Levent Kırca'nın kızıdır. 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. New York Film Akademisinde eğitim almıştır.

Vahide Gördüm ne kanseri oldu?

Hatırlarsanız 2011 yılında ünlü oyuncu Vahide Perçin meme kanserine yakalanmıştı. Hatta o dönem Vahide Gördüm olarak biliyorduk onu. Çünkü kanser olduğu dönemin başlarında henüz eski eşi Altan Gördüm ile beraberdi. 2013 yılında yaşanan ayrılık sonrası ünlü oyuncu kendi soyadı olan Perçin'i kullanmaya başladı.

Nilüfer Ne Kanseri oldu?

Akciğer kanseri olan ünlü yapımcılar Meral Okay ve Tomris Giritlioğlu, göğüs kanserine yakalanan ünlü oyuncu Vahide Gördüm ve kolon kanseri nedeniyle önceki hafta ameliyat olan yönetmen Onur Ünlü'den sonra, pop müziğin 56 yaşındaki güçlü yorumcusu Nilüfer de göğüs kanseri olduğunu açıkladı.