Festival etkinlikleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Festival etkinlikleri nelerdir?
  2. Festivallerin amacı nedir?
  3. Cappadox festivali nedir?
  4. Cappadox Festivali Ne zaman?
  5. Cappadox ne zaman?
  6. Nevşehir Balon Festivali Ne zaman?
  7. Kapadokya Avanos arası kaç kilometre?

Festival etkinlikleri nelerdir?

Festival; bir yerin, çevrenin veya bölgenin en meşhur ürünü için yapılan gösteri veya şenliği ifade eder. Genellikle yerel halk tarafından belirlenen ve gelenekselleşmiş gün veya tarihlerde kutlanan bir etkinliktir.

Festivallerin amacı nedir?

FESTİVALİN AMACI Festival'in genel amacı, özellikle çağdaş yaşamın bir gereği olan sanatı kitlelere ulaştırmak, uluslararası dayanışmaya ve barışa sanat yoluyla katkıda bulunmak, İzmir'in sanat yaşamını destekleyerek yeni sanatseverler kazanmak olarak belirlenmiştir.

Cappadox festivali nedir?

Cappadox Nedir? Cappadox, üç güne yayılan farklı deneyimler silsilesidir. Sabahın ilk saatlerinde uyanıp Kapadokya'nın muazzam doğasını izlemek, güneş yüzünü göstermeye başlarken müzisyenin tınısına ortak olmak, yerli halkın elinden çıkan enfes lezzetlerin tadına bakmaktır.

Cappadox Festivali Ne zaman?

Kapadokya'da 16-18 Mayıs tarihleri arasında Pozitif tarafından bu sene ilk defa düzenlenen, müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava etkinliklerini buluşturan Cappadox, hayatta keyif aldığım ve sevdiğim her şeyin bir arada olduğu bir festivaldi.

Cappadox ne zaman?

En eski yerleşimlere ev sahipliği yapmış olan Kapadokya'dan öğrenerek, dört yılın birikimiyle yola çıkan Cappadox'un yeni programı 2019 yılının Sonbaharında açıklanacak. Cappadox 2018 bu yıl 14-19 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Festivalin ana teması "Sessizlik" olarak belirlendi.

Nevşehir Balon Festivali Ne zaman?

Türkiye'nin ilk balon festivali Kapadokya bölgesinde 3 Temmuz tarihinde yapılacak olan etkinlikler ile start alacak. 3 Temmuz Çarşamba günü Ürgüp'te halk oyunları gösterisi ile başlayacak olan festivalde, kortej yürüyüşü, Gürcistan halk oyunları ve night glow show ile ilk gün etkinlikleri tamamlanacak.

Kapadokya Avanos arası kaç kilometre?

Avanos Kapadokya arası mesafe : 34 kilometre. Avanos Kapadokya arası süre : 32 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Avanos Kapadokya arası yol haritasına ulaşabilir, Avanos noktasından Kapadokya ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.