VakıfBank hayat sigortası nedir?

İçindekiler:

  1. VakıfBank hayat sigortası nedir?
  2. VakıfBank hangi sigorta ile çalışıyor?
  3. Hayat sigortası ne tür sigortadır?
  4. VakıfBank hangi emeklilik?

VakıfBank hayat sigortası nedir?

Hayat Sigortaları, kişinin ufak tasarruflarını prim adı altında değerlendirerek yaşamında meydana gelebilecek bazı olaylarda; örneğin maluliyet durumunda kişinin kendisine, vefat durumunda ise kanuni mirasçılarına maddi destek sağlar ve emeklilik geliri elde edilecek dönemde belirli bir miktar birikim sunar.

VakıfBank hangi sigorta ile çalışıyor?

Tüm risklere karşı Türkiye Sigorta'dan eksiksiz güvence! Sarı Panjur Konut Paket Sigortası, Seyahat Sağlık Sigortası ve Kasko'nuzu VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı ya da şubelerimiz aracılığı ile alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Dask ve Trafik Sigortası için şubelerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Hayat sigortası ne tür sigortadır?

Hayat sigortası, sigorta şirketinin belli bir prim karşılığında sigortalının sözleşmede belirtilen süre içinde ve sözleşmede belirtilen hallerde yaşam kaybı, kritik hastalık, işsizlik, tam ve kalıcı sakatlık gibi durumlarda belirlenen kişilere veya sözleşmede belirtilen süreden daha uzun hayatta kalması halinde ...

VakıfBank hangi emeklilik?

VakıfBank ile geleceğiniz emin ellerde! Ferdi Kaza Sigortası ve Yıllık Hayat Sigorta'nızı VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı ya da şubelerimiz aracılığı ile alabilirsiniz. BES (Bireysel Emeklilik Sistemi) için şubelerimizle iletişime geçebilirsiniz. Türkiye Hayat Emeklilik'i daha yakından tanımak için tıklayın.