Istanbul pasaport nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Istanbul pasaport nereden alınır?
  2. Pasaport için randevu nasıl alınır?
  3. Istanbulda vatandaşlık başvurusu nereye yapılır?
  4. Ankara pasaport nereden alınır?
  5. Türk vatandaşlık başvurusu nereye yapılır?

Istanbul pasaport nereden alınır?

2018 Nisan ayı itibariyle, resmi, hizmet ve hususi pasaportlar sadece il nüfus müdürlüklerinden, diğer umumi pasaportlar ise ilçe müdürlüklerinden temin edilebilecek.

Pasaport için randevu nasıl alınır?

Telefon ile kolay bir şekilde pasaport randevusu alınabilir. Pasaport randevusu almak için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden randevu oluşturulabilir. Bunu yapamayacaklarını düşünen kişiler ise Alo 199 ile pasaport randevusunu çok kolay bir şekilde alabilir.

Istanbulda vatandaşlık başvurusu nereye yapılır?

Nereye başvurmam gerekiyor? Türk Vatandaşlığının kazanılmasında başvurular yurt içinde yerleşim yerinin bulunduğu valiliğe (il nüfus ve vatandaşlık müdürlüğü), yurt dışında ise dış temsilciliklere bizzat veya bu hakkın kullanılmasına ilişkin özel vekâletname ile yapılır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmez.

Ankara pasaport nereden alınır?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü https://randevu.nvi.gov.tr internet adresi üzerinden ya da Çağrı Merkezinden (Alo 199) randevu alınarak veya randevusuz olarak yurt içinde, hususi ve hizmet damgalı pasaportlar için İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerine, umuma mahsus pasaportlar için ise İl ve İlçe Nüfus ...

Türk vatandaşlık başvurusu nereye yapılır?

Türkiye Vatandaşlığı, Türkiye'de yasal yaşama süresini dolduran veya istisnai şartları yerine getiren yabancıların kendileri veya yasal temsilcileri tarafından ikamet ettikleri ilde yer alan il Nüfus Müdürlükleri'ne yapılan başvuru sonucu Devletin yetkili Makamları ve Komisyon değerlendirmeleri akabinde başvurunun ...