Galatasaray stadı ne tarafta?

İçindekiler:

  1. Galatasaray stadı ne tarafta?
  2. Galatasaray Türk Telekom Arena stadını kim yaptı?
  3. Türk Telekom Arena Stadı üstü kapanacak mı?
  4. Yenikapidan Turk Telekom Arena ya nasil gidilir?
  5. Galatasaray stad sponsoru kim olacak?
  6. TT Arena kaça mal oldu?
  7. Stadyumların üstü neden açık?
  8. Beşiktaş'tan Türk Telekom Arena'ya nasıl gidilir?

Galatasaray stadı ne tarafta?

Galatasaray Türk Telekom Arena Stadyumu 41.102222 enlem ve 28.989641 boylamda yer almaktadır. Şişli ilçesine bağlıdır....Galatasaray Türk Telekom Arena Stadyumu Posta Kodu 34396.
Yer AdıSemt
116. SokakAyazağa Mh.
109. Sokak
18 satır daha

Galatasaray Türk Telekom Arena stadını kim yaptı?

Türk Telekom Stadyumu
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
MimarCem Arat Mete Arat
Ana müteahhitVaryap Uzunlar Ortak Girişimi TOKİ
Eski isim(leri)Türk Telekom Arena (2011-2017)
Ev sahibiGalatasaray
22 satır daha

Türk Telekom Arena Stadı üstü kapanacak mı?

TT Arena, üzeri kapanacak şekilde inşaa edildi. Ancak bu işlem hala gerçekleşmedi. Galatasaray, stadın çatısını kapatmazsa bunun maddi yükümlülüğünü devlete ödemek zorunda.

Yenikapidan Turk Telekom Arena ya nasil gidilir?

Kadıköy Söğütlüçeşme'den Metrobüse binerek Zincirlikuyu'da ininiz. Zincirlikuyu'dan Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Sanayi Mahallesi istasyonunda inerek Seyrantepe metrosuna aktarma yaptığınızda Türk Telekom Arena'ya ulaşabilirsiniz.

Galatasaray stad sponsoru kim olacak?

Galatasaray'ın isim sponsorluğu yaptığı Türk Telekom ile anlaşması 2020-2021 sezonu itibarıyla sona erdi. Türk Telekom ile Galatasaray'ın 11 yıl süren 'Türkiye'nin ilk stadyum isim hakkı anlaşması'nın süresi, 2020-2021 sezon sonu itibarıyla doldu. Taraflar, yeni bir uzatmaya gitmeme konusunda anlaştılar.

TT Arena kaça mal oldu?

Türk Telekom Stadyumu ise 191.500.000 TL'ye yapıldı. Galatasaray Spor Kulübü'nden TOKİ'ye herhangi bir menkul ve gayrimenkul devri söz konusu olmadı.

Stadyumların üstü neden açık?

Dünyada sayılı futbol stadyumunda gördüğümüz açılıp kapanabilen çatı, yağışlı, aşırı soğuk veya aşırı sıcak havalarda önlem olarak kullanılıyor. Olumsuz hava şartlarında çatısı kapanan stadyumlar, böylece futbolun en uygun şartlarda oynanmasına olanak tanıyor.

Beşiktaş'tan Türk Telekom Arena'ya nasıl gidilir?

Beşiktaş'tan Otobüs'e binilir, Kabataş'ta inilir. Kabataş istasyonundan F1 Taksim – Kabataş Füniküler hattına giriş yapılır, Taksim istasyonunda inilir. Taksim istasyonundan M2 Taksim – Hacıosman metrosuna aktarma yapılır. Sanayi metro istasyonunda inilir, Seyrantepe metrosuna aktarma yapılır.