Erkeklerde ağda nerelere yapılır?

İçindekiler:

  1. Erkeklerde ağda nerelere yapılır?
  2. Sir ağda bandi erkek nasıl kullanılır?
  3. Ağda bezinin hangi tarafı kullanılır?
  4. Vi Vet Sir ağda Bandı yüz için Nasıl Kullanılır?

Erkeklerde ağda nerelere yapılır?

Erkekler birçok farklı bölgeleri için ağda yaptırabilir. En çok tercih edilen bölge ise göğüs bölgesi. Hem çeşitli dövmelerin çok daha net görünmesi hem de çeşitli estetik beklentilerin karşılanması için göğüs bölgesine yapılan ağdalar işe yarar sonuçlar doğurmaktadır.

Sir ağda bandi erkek nasıl kullanılır?

Ağda bantlarını elleriniz içinde ovuşturarak ısıtın ve daha sonra ikiye ayırın. Ağda bantlarını tüylerin çıkış yönüne doğru yapıştırın. Ellerinizde bantın arasında boşluk kalmayacak şekilde cildinize tamamen yapıştırın ve tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çekin.

Ağda bezinin hangi tarafı kullanılır?

Bir kez kullamanız gereken ağda bezini, ağdayı sürdükten hemen sonra üzerine yerleştirin ve iyice yapışmasını sağlayın. Ağda bezini çekerken tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çekmeniz gerekmektedir.

Vi Vet Sir ağda Bandı yüz için Nasıl Kullanılır?

Yüz bölgesine uygun boyutlardaki ağda bantlarını tüylerin üzerine yapıştırın ve nazikçe çekin. Uygulama sırasında bantların dudaklar, göz gibi hassas bölgelere yapışmamasına özen gösterin. Yüz ağda bandı ile kaşlarınızı almadan önce, kaş kontürünü belirlemek daha düzgün bir sonuç elde etmenize yardımcı olacaktır.