Istanbul anadolu yakasından Bozcaadaya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul anadolu yakasından Bozcaadaya nasıl gidilir?
  2. Istanbul Bozcaada otobüs kaç saat?
  3. Izmirden Geyikliye nasıl gidilir?
  4. Istanbul Gökçeada feribot kaç saat?

Istanbul anadolu yakasından Bozcaadaya nasıl gidilir?

İstanbul'dan Bozcaada'ya ulaşım için iki farklı yol var; Yenikapı'dan arabalı feribotla Bandırma'ya geçip, Biga, Çan, Bayramiç Kara Yolu üzerinden Ezine'ye gelmek ve oradan da Geyikli'ye ulaşıp, Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi'nden, Bozcaada'ya ulaşmak.

Istanbul Bozcaada otobüs kaç saat?

İstanbul Geyikli (Bozcaada) otobüs seferleri, sefer düzenleyen otobüs firmaları, sefer süreleri ve saatleri ile bilet fiyatları yukarıda listelenmiştir. İstanbul Geyikli (Bozcaada) arası en ucuz otobüs bileti 130 TL'dir. İstanbul Geyikli (Bozcaada) arası en kısa otobüs seferi 6 saat 30 dakika sürmektedir.

Izmirden Geyikliye nasıl gidilir?

İzmir'den geliyorsanız Çanakkale'den sonra Geyikli-Bozcaada tabelalarını takip ederek Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi'ne ulaşabilirsiniz. Özel aracınız yoksa üzülmeyin. Bozcaada'ya İstanbul, İzmir ve Ankara'dan ulaşmak yaz aylarında çok kolay.

Istanbul Gökçeada feribot kaç saat?

Yolculuk 1 saat 15 dakika sürüyor. Gökçeada'ya düzenli olarak feribot seferleri ve deniz otobüsü seferleri düzenlenmektedir. Kabatepe Limanı, Çanakkale ve Eceabat üzerinden düzenlenen farklı seferlerle adaya deniz yolu ulaşımı sağlanmaktadır.