Doktor Ender Saraç Ne doktoru?

İçindekiler:

  1. Doktor Ender Saraç Ne doktoru?
  2. Ender Saraç Doktor kaç yaşında?
  3. Ender Saraç programı hangi kanalda?
  4. Benan Saraç kaç doğumlu?
  5. Ender Saraç eşi Benan Saraç kaç yaşında?
  6. Ender Saraç'ın çocuğu var mı?
  7. Ender Saraç'ın kaç çocuğu vardır?

Doktor Ender Saraç Ne doktoru?

Ayurveda eğitimi ve Aile Hekimliği ihtisası olan Dr. Ender Saraç'ın ayrıca Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı Akupunktur sertifikası da bulunmaktadır. Ender Saraç uzun süredir bazı spiritüel tekniklerin ileri aşamalarını da uygulamaktadır.

Ender Saraç Doktor kaç yaşında?

Ender Saraç, 1959 yılında İzmir'de doğmuş olup, Bornova Anadolu Lisesi'ni ve sonra Ege Tıp Fakültesini bitirmiştir. Erzurum ili İspir ilçesi Kırık Nahiyesi ve köylerinde mecburi hizmetini yaptı.

Ender Saraç programı hangi kanalda?

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler hafta içi her gün Show TV'de! Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler hafta içi her gün saat 10.00'da Show TV'de!

Benan Saraç kaç doğumlu?

Benan Kurtuluş 1980 yılında İstanbul'da doğdu.Kolej eğitimini İstanbul'da bitirip üniversite eğitimi için İngiltere ve Amerika'ya gitti. Uluslararası işletme eğitimi aldı. Amerika'da uluslararası bir ithalat ihracat firmasında çalıştı.

Ender Saraç eşi Benan Saraç kaç yaşında?

ENDER SARAÇ'IN EŞİ BENAN SARAÇ KİMDİR? Benan Kurtuluş 1980 yılında İstanbul'da doğdu.Kolej eğitimini İstanbul'da bitirip üniversite eğitimi için İngiltere ve Amerika'ya gitti.

Ender Saraç'ın çocuğu var mı?

Ender Saraç, 1988 yılında Sevgi Saraç ile evlendi. Özcan adında bir çocukları oldu. ... Ender Saraç, Benan Kurtuluş ile tarihinde evlendi. Mikail (d.2010) adında bir oğlu ve 2014 şubat doğumlu bir kızı vardır.

Ender Saraç'ın kaç çocuğu vardır?

M. Ender Saraç 1959 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 1990 yılından bu yana Ayurveda çalışmaları yapan Ender Saraç evli ve 3 çocuk babasıdır. İzmir'den İstanbul'a geldiği ilk yıllarda sağlık ve estetik merkezinde çalıştı. Daha sonra kendi estetik merkezini kurdu.