Fenercell hat nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Fenercell hat nereden alınır?
  2. Fenercell de sil süpür nasıl yapılır?
  3. Türk Telekom Fenercell nedir?
  4. Vestelcell kime ait?
  5. Türk Telekom taraftar nasıl yapılır?

Fenercell hat nereden alınır?

Hiçbir geçiş ücreti ödemeden numaranızı taşıyarak veya yeni hat tesisi ile Büyük Fenercell tarifesine geçmek için Türk Telekom Mağazalarına ve Türk Telekom Fenercell satış noktalarına gelin!

Fenercell de sil süpür nasıl yapılır?

Sil Süpür Kampanyasına katılmak için; Fenercell tarifeye geçiş işlemi aktif hale geldikten sonra Fenercell'in sarı lacivert renklerdeki Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür uygulamasına katılmak gerekmektedir.

Türk Telekom Fenercell nedir?

Fenercell, Fenerbahçemizin resmi GSM hattıdır! Numaran değişmeden kolayca Fenercell'e online başvuru yapabilirsin. Ayrıca Fenercell Stat Mağazalarına gelerek veya Türk Telekom bayilerine giderek Fenercell'li olabilirsin. Online işlem merkezi uygulamasını kullanan Fenercell'lilere özel bir dünya fırsat sunulur.

Vestelcell kime ait?

Vestel'in Manisa'da ürettiği akıllı telefonlar, Türk Telekom altyapısıyla oluşturulan yeni mobil iletişim markası 'Vestelcell' üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Türk Telekom taraftar nasıl yapılır?

Türk Telekom mağazalarına gelerek veya 5555'e aşağıdaki SMS'leri göndererek Rakipsiz Tarifelere geçiş yapabilirsiniz. Rakipsiz 2GB ve Rakipsiz 5GB Tarifeleri, her yöne 750 dakika ve her yöne 250 SMS ile birlikte 2GB ve 5GB cepten internet seçenekleri ve taraftar hatlarıyla sınırsız konuşma içermektedir.