UBB kaydı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. UBB kaydı nasıl yapılır?
  2. Firma tanımlayıcı numarasi nedir?
  3. HUAP nedir?
  4. Firma tanımlayıcı no nasıl alınır?
  5. UBB kaydı ne demek?
  6. ÜTS sistemine nasıl kayıt olunur?
  7. EBS nedir sağlık bakanlığı?
  8. ÜTS nedir?
  9. Sgk'dan Medikal parası nasıl alınır?
  10. ÜTS kaydı için ne gerekli?
  11. Firma Tanimlayici numarasi nedir?
  12. ÜTS ye giriş nasil yapilir?
  13. UTS numarası nasıl alınır?
  14. EBS nin açılımı nedir?
  15. UTS kayıt nedir?

UBB kaydı nasıl yapılır?

Ürün Takip Sistemine Ürün Kaydı yapmak 5 aşamalı bir işlemdir.
  1. Sorumlu Müdür ve Satış Tanıtım Elemanının belgelerinin alınması.
  2. Tıbbi Malzeme Satış Ruhsatının alınması.
  3. Firmanızın Ürün Takip Sistemine (ÜTS) kaydı.
  4. Oluşturulan firma kaydı ile ürün belgelerinin sisteme kaydı.
  5. Ürünlerin Sisteme kaydı.

Firma tanımlayıcı numarasi nedir?

https://titubb.titck.gov.tr/Forms/FirmaListe.aspx linkine giriş yaptıktan sonra vergi veya TC kimlik no ve bulunduğu il bilgileri girildikten sonra ekrana gelen, 13 haneli, 266-267 ile başlayan firma tanımlayıcı kod numarasıdır.

HUAP nedir?

Ulusal Bilgi Bankasının web sitesinin adında yer alan “huap”, projenin kod adı olan “Hacettepe Üniversitesi Araştırma Projesi” kelimelerinin baş harflerinden türetilmiştir.

Firma tanımlayıcı no nasıl alınır?

Medikal Malzeme sözleşmelerine yazılacak olan firma tanımlayıcı numarası; http://titubb.titck.gov.tr adresinden alınacaktır.Bu sayfada yer alan bilgi bankası kısmından firma bul linki açılacak T.C. Kimlik numarası yada vergi numarası kullanılarak doğrulama yapıldıktan sonra numara ekrana gelecektir.

UBB kaydı ne demek?

Ulusal Bilgi Bankası Kaydı (UBB Kaydı) Türkiye'de Sağlık Bakanlığı onaylı satışı yapılan ilaçların ticari süreçlerini takip etmeye yarayan resmi bir tıbbi cihaz, ilaç izleme kaydıdır.

ÜTS sistemine nasıl kayıt olunur?

Ürün Takip Sistemi ile ilgili başvuru, giriş ve diğer işlemler için https://utsuygulama.saglik.gov.tr/UTS/ adresi kullanılacaktır. ÜTS'ye başvurular, E-imza ile gerçekleştirilebilecek. https://utsuygulama.saglik.gov.tr/UTS/ adresinde «E-imza» butonu tıklanır.

EBS nedir sağlık bakanlığı?

ELEKTRONİK BAŞVURU SİSTEMİ (EBS) FİRMA KAYIT VE BAŞVURU HİZMETLERİMİZ. Elektronik Başvuru Sistemi (EBS) ile T.C. ... Bu kapsamda T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'na yapılacak olan tüm başvurular, toplantı ve randevu talepleri web uygulaması üzerinde otomatik hale getirilerek standartlaştırılmıştır.

ÜTS nedir?

ÜTS NEDİR? Ürün Takip Sistemi (ÜTS) Projesi: Ülkemizde üretilen veya ithal edilen tüm tıbbi cihazların ve kozmetik ürünlerin üretim bandından satılıp kullanıldığı yere kadar tekil ürün takibini sağlayabilmek, son kullanıcıya kadar ürünü izleyebilmek için geliştirilen bir projedir.

Sgk'dan Medikal parası nasıl alınır?

Öncelikle SGK Müdürlüğüne başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Kurum, raporunuzda belirtilen cihazı kendi stoğundan size verecektir. Ancak, kuruma ait stokta cihaz bulunmuyorsa, medikal bayiden cihazı satın alıp, SUT 'un ( Sağlık Uygulama Tebliği ) 7.2.2 maddesi gereğince kurumdan geri ödeme alabileceksiniz.

ÜTS kaydı için ne gerekli?

ÜTS Ürün Kaydı İçin Gerekli Evraklar
  • Ce Sertifikası
  • Ürünün Etiketi.
  • Ürünün Kullanım Klavuzu.
  • Ürünün Uygunluk Beyanı
  • Ürünün Katalogu.
  • Ürüne Dair Yetki Belgesi.

Firma Tanimlayici numarasi nedir?

https://titubb.titck.gov.tr/Forms/FirmaListe.aspx linkine giriş yaptıktan sonra vergi veya TC kimlik no ve bulunduğu il bilgileri girildikten sonra ekrana gelen, 13 haneli, 266-267 ile başlayan firma tanımlayıcı kod numarasıdır.

ÜTS ye giriş nasil yapilir?

ÜTS'de kayıtlı kullanıcınız ile sisteme giriş yapabilirsiniz. ÜTS'de kayıtlı ürün, firma bilgisi sorgulama yapabilirsiniz. saniye içinde E-Devlet üzerinden giriş yapmak üzere E-Devlet Kapısına yönlendirileceksiniz. Başarıyla giriş yapmanız durumunda Ürün Takip Sistemi otomatik olarak yüklenecektir.

UTS numarası nasıl alınır?

1 - https://utsuygulama.saglik.gov.tr/UTS/ linkinden "Bilgi Bankası" butonuna tıklayınız. 2 - "Tıbbi Cihaz Firması Listele" butonuna giriş yaparak "Vergi numarası" kısmına T.C. kimlik numaranızı yazınız. 3- Aynı sayfada "Sorgula" butonuna tıklayarak ÜTS Kurum numaranıza erişebilirsiniz.

EBS nin açılımı nedir?

EBS yani Elektronik Fren Sistemi, anlık frenlemede kontrolü sağlayan bir araç güvenlik teknolojisidir. ASR (Antipatinaj Sistemi) ve ABS (Kilitlenme Karşıtı Fren Sistemi) ile entegre çalışacak şekilde geliştirilmiştir. EBS, kısa tepki süresi ile anlık fren kontrolünü sağladığı için fren mesafesini düşürür.

UTS kayıt nedir?

ÜTS - Ürün Takip Sistemi ülkemizde üretilen veya ithal edilen tüm tıbbi cihazların (maske ve eldiven dahil) ve kozmetik ürünlerin üretim bandından satılıp kullanıldığı yere kadar tekil ürün takibini sağlayabilmek, son kullanıcıya kadar ürünü izleyebilmek için geliştirilen bir sistemdir.