LoL word ne demek?

İçindekiler:

  1. LoL word ne demek?
  2. Lol backdoor nedir?
  3. Pbe kayıtları ne zaman açılacak?
  4. FF LoL ne demek?
  5. LoL ADC hangi koridor?
  6. Ff ne demek kısaltma?
  7. Üniversite de ff ne demek?

LoL word ne demek?

Birinci anlam olarak "Laugh Out Loud" anlamına gelmektedir. Yüksek sesle gülmek, sesli gülmek manalarına gelen "lol" kısaltması daha çok sosyal medyada, online oyunlarda chat kısımlarında vb. yerlerde kullanılmaktadır.

Lol backdoor nedir?

BD - Backdoor'un kısaltması. Takımlar birbiriyle uğraş halindeyken bir oyuncunun ayrılıp tek başına oyunu bitirmeye çalışması. ... Genellikle karşı tarafta bir kişi beslediyse veya AFK varsa oyunun zevkli geçmediğini belirtmek için kullanılır. Blue - Mavi güçlendirme.

Pbe kayıtları ne zaman açılacak?

Riot, Valorant PBE'yi 19 Temmuz'da yayınlayacak.

FF LoL ne demek?

Surrender (FF): Takımdaki oyuncuların %80'inin oy birliğine varması halinde nexus yok edilmeden yenilgiyi kabul etme durumu. Sihirdar vadisinde teslim olabilmek için en az 20(15) dakika geçmesi gerekmektedir.

LoL ADC hangi koridor?

Yani ADC terimi alt koridorda oynayan ve rakip takımın şampiyonlarıyla uzaktan, düz vuruş atakları ile mücadele eden şampiyonu ifade eder. Bu şampiyonlar için nişancı sıfatı da uygundur. ADC terimi aynı şekilde oyun içinde chat sırasında alt koridoru işaret etmek için de kullanılır.

Ff ne demek kısaltma?

Flexible Fuel yani EsnekYakıt anlamına gelen bir otomotiv kısaltmasının açılımıdır.

Üniversite de ff ne demek?

Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez. ... FF ise Başarısız Harf Notudur ve öğrenci FF aldığı dersleri tekrar seçebilir.