Tiens spirulina kapsül takviye edici gıda ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Tiens spirulina kapsül takviye edici gıda ne işe yarar?
  2. Tiens spirulina kilo aldırır mı?
  3. Tiens nasil kullanilir?
  4. Tiens glukozamin nasıl kullanılır?
  5. Tiens Propolis nasıl kullanılır?
  6. Tiens Xtr Nutrient ne işe yarar?
  7. Tıens kitosan içeren kapsül ne işe yarar?
  8. Tiens çinko nasıl kullanılır?
  9. Kitosan nedir nerede kullanılır?

Tiens spirulina kapsül takviye edici gıda ne işe yarar?

Spirulina, besin takviyesi olarak kullanılan mavi-yeşil bir alg türüdür. Yüksek oranda protein, doğal demir, B vitamini, ve beta karoten dahil birçok vitamin ve mineral içerir. Antioksidanlar, esansiyel amino asitler, klorofil ve phycocyanobilin (fikosiyanin) içeren spirulina, vegan diyetlerinde yaygın olarak yer alır.

Tiens spirulina kilo aldırır mı?

Düşük yağ, düşük kalori ve düşük kolesterol seviyesi yaratan spirulina içeriği yardımı ile beyinde bulunan iştah merkezine etki eder. Kilo kontrolü sağlamakta birincil öneme sahip olan iştahın önlenmesi ve yeterli besin değerlerini vücuda sağlayan Spirulina, zayıflama konusunda yardımcı olur.

Tiens nasil kullanilir?

Kullanım Önerisi: Yetişkinler tarafından, günde 1 paket yemeklerden sonra veya yemek sırasında, suya veya süte karıştırılarak tüketilmesi önerilir. Bilgi: Günlük porsiyon 1 saşede 400mg Kalsiyum, 12mg C Vitamini, 120 IU A Vitamini ve 2 IU D Vitamini içerir. Muhafaza Koşulları: Serin ve kuru yerde saklayınız.

Tiens glukozamin nasıl kullanılır?

Glukozamin nasıl kullanılır? Glukozaminin kullanımında standart bir doz yoktur. Her hastaya uygun doz doktoru tarafından belirlenir. Özellikle osteoartrit tedavisinde günde bir kere 1500 mg, günde iki kere 750 mg veya günde 3 kere halinde 500'er mg olarak kullanılabilir.

Tiens Propolis nasıl kullanılır?

Kullanım Önerisi: Yetişkinler tarafından günde 1-2 tablet kullanılması önerilir. Bilgi: Günlük porsiyon 1 tablet. Muhafaza Koşulları: Serin ve kuru yerde saklayınız. Uyarı: İlaç değildir.

Tiens Xtr Nutrient ne işe yarar?

Kalsiyum kemiklerin daha güçlü olmasına ve vücut iskeletinin sağlıklı olmasına yardımcı olur. TIENS XTR Nutrient Kalsiyım emilimi yüksek kalsiyum içerir ve günlük ihtiyacı destekleyecek şekilde üretilmiştir. Özellikle çocukluk çağında kalsiyum yeterli derecede alınmalı ve vücut desteklenmelidir.

Tıens kitosan içeren kapsül ne işe yarar?

Kilo korumaya yardımcı olur. Kitosan vucüttaki asit sıvılarını nötralize eder. Kitosan yemeklerin lezzetini arttırır. Kitosan vücuttaki ağır metalleri vücut dışına atar.

Tiens çinko nasıl kullanılır?

Kullanım Önerisi: Yetişkinler tarafından, günde 4 kapsül kullanılması önerilir. Bilgi: Günlük porsiyon 4 kapsülde 200 mg Yumurta Beyazı, 6 mg Çinko. Muhafaza Koşulları: Serin ve kuru yerde saklayınız.

Kitosan nedir nerede kullanılır?

Kitosanın uygulama alanları, eczacılık, medikal, atık su arıtma, biyoteknoloji, kozmetik, tekstil ve ziraat şeklinde sıralanmaktadır. Bunların dışında kitosan, gıda endüstrisinde de yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.