PRODAM10 nedir?

İçindekiler:

  1. PRODAM10 nedir?
  2. Prodam 10 nasıl kullanılır?
  3. Cüce Palmiye ne işe yarar?
  4. Ersağ cüce palmiye nasıl kullanılır?
  5. Kasis10 nedir?
  6. Cüce Palmiye nasıl tüketilir?
  7. Cüce Palmiye kadınlar kullanabilir mi?
  8. Kasis 10 damla neye iyi gelir?
  9. Kasis10 fiyatı nedir?
  10. Cüce Palmiye si nedir?
  11. Saw Palmetto DHT engeller mı?

PRODAM10 nedir?

PRODAM10 CÜCE PALMİYE, YAKIOTU VE ÇİN GEVENİ İÇEREN GIDA TAKVİYESİİlaç Değil, Bitkisel Takviye Ürünüdür. İçerik: Cüce Palmiye (Saw Palmetto), Yakıotu, Çin Geveni (Astragalus), Böğürtlen, Kekik, Kabak Çekirdeği ve Elma Sirkesi (Koruyucu)Ürünün Bakanlık Onayı Var mı ?

Prodam 10 nasıl kullanılır?

PRODAM10 mucizesini günde iki kere; sabah ve akşam yemeklerden sonra, tok karnına ortalama 45 gün kullanmanız gerekmektedir. İlerleyen haftalarda uzmanlarımız kullanımınızı sabah, öğle ve akşam olmak üzere tok karnına günde üç kere kullanmanızı tavsiye edebilir.

Cüce Palmiye ne işe yarar?

Cüce palmiye, vücudun salgılaması gereken testosteron hormonu için faydalıdır. Erkeklerdeki saç dökülme problemine çaredir ve cinsel dürtülerin oluşmasında rol alır. Yorgunluğu, saç dökülmesini, ruh yorgunluğunu cüce palmiye ortadan kaldırır ve daha mutlu bireylerin oluşmasını sağlar.

Ersağ cüce palmiye nasıl kullanılır?

Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak yetişkinler için sabah akşam günde 2 defa birer kapsül bol su ile alınması tavsiye edilir. İşletme Kayıt No: TR-20-K-014963 ile Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir. Ersağ Cüce Palmiye (Saw Palmetto) takviye edici gıda olarak Ersağ Tesislerinde Üretilmiştir.

Kasis10 nedir?

Cevap: Merhaba,KASİS10 Damla diz, bel ve sırt ağrılarının tedavisinde kullanılan doğal bir gıda takviyesidir. İçeriğinde, Geven otu, alıç, kekik, zencefil ve elma sirkesi vardır.

Cüce Palmiye nasıl tüketilir?

Cüce palmiye tablet, kapsül ve softgel formunda takviye olarak üretilebilir, bu da günlük rutininizde kullanımını oldukça kolaylaştırmaktadır (2). Daha az yaygın olsa da, bu bitki öğütülmüş, kurutulmuş veya toz formunda da bulunabilir. Sadece takviye olarak değil, cüce palmiye çayı olarak da tüketilebilir (3).

Cüce Palmiye kadınlar kullanabilir mi?

CÜCE PALMİYE İLE İLGİLİ UYARILAR Olası hormonal etkilerinden dolayı hormon tedavisi görenlere ya da hamilelere önerilmez. Ancak zaten kadınlar bu bitkiyi pek kullanmazlar.

Kasis 10 damla neye iyi gelir?

Cevap: Merhaba,KASİS10 Damla diz, bel ve sırt ağrılarının tedavisinde kullanılan doğal bir gıda takviyesidir. İçeriğinde, Geven otu, alıç, kekik, zencefil ve elma sirkesi vardır.

Kasis10 fiyatı nedir?

140,00 TL x.

Cüce Palmiye si nedir?

Cüce palmiye ağacı adıyla bilinen saw palmetto, ABD'nin güneydoğu kıyılarının ılık ikliminde yetişen bir palmiye ağacı türüdür. Yaygın olarak saw palmetto olarak bilinen Serenoa repens, şu anda Serenoa cinsi altında sınıflandırılan tek türdür. 2-3 metre civarında maksimum yüksekliğe ulaşan küçük bir ağaç türüdür.

Saw Palmetto DHT engeller mı?

* Beta sitosterol, soya izoflavon (kadınlarda) ve saw palmetto (erkeklerde), DHT (dihidrotestosteron) engelleyerek saç dökülmesini durdurma özelliği taşır.