Kadir Has hangi bölümler var?

İçindekiler:

  1. Kadir Has hangi bölümler var?
  2. Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü hangi bölümler var?
  3. Kadir Has Üniversitesi Hukuk hazırlık var mı?
  4. Kadir Has yurdu var mı?
  5. MEF Üniversitesi yurt var mı?
  6. Kadir Has Üniversitesi hazırlık zorunlu mu?

Kadir Has hangi bölümler var?

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde Ekonomi, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ve Psikoloji olmak üzere dört bölümde eğitim sürmektedir.

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü hangi bölümler var?

Eğitim dilinin Türkçe olduğu Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü olmak üzere dört bölüm bulunuyor.

Kadir Has Üniversitesi Hukuk hazırlık var mı?

Programın öğretim dilinde bir yıl süreli zorunlu Hazırlık Programı uygulanır, programın sonunda ilgili dilde yeterlik sınavını başaranların doğrudan birinci sınıfa kayıtları yapılır.

Kadir Has yurdu var mı?

Kadir Has Üniversitesi olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle öğrencilerimize Konforist Kız ve Erkek Yurtlarında barınma imkanı sunmaya başlıyoruz.

MEF Üniversitesi yurt var mı?

MEF Üniversitesi Mydome Kız Öğrenci Yurdu Üniversitemize 1.2km yürüme mesafesinde olan 280 öğrenci kapasiteli MEF Üniveritesi Mydome Kız Öğrenci Yurdu, öğrencilerin ders çalışmalarına konsantre olabileceği aynı zamanda da sosyal faaliyetlerini rahatlıkla devam ettirebilecekleri bir ortam sağlamaktadır.

Kadir Has Üniversitesi hazırlık zorunlu mu?

İngilizce Hazırlık Programı zorunlu bir yıldır. Kayıt olanların en erken bitirebileceği dönem Bahar Yarıyılı sonudur. KHAS-STYS yalnızca akademik yıl başında ve Bahar yarıyılı sonunda yapılır.