TOKİ'den ev alma şartları nelerdir?

İçindekiler:

  1. TOKİ'den ev alma şartları nelerdir?
  2. TOKİ ev nasil alinir?
  3. 2021 Diyarbakır TOKİ Başvuruları Ne Zaman?
  4. Deprem Tokileri satılır mı?
  5. Kura çekiminde Yedek ne demek?

TOKİ'den ev alma şartları nelerdir?

Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 6.500 TL olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 6.500 TL olması gerekmektedir.)

TOKİ ev nasil alinir?

TOKİ'den ev sahibi olmak ve konut satın almak isteyen vatandaşların https://www.toki.gov.tr/ internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlara ulaşarak, ilanın başvuru şartlarını inceledikten sonra belirlenen peşinatı Halkbank ya da Ziraat Bankası'na yatırması gerekecek.

2021 Diyarbakır TOKİ Başvuruları Ne Zaman?

1 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Diyarbakır Üçkuyular 4.etap projesinde başvurular 22 Haziran tarihinde başlıyor. Projede konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Deprem Tokileri satılır mı?

AFAD Elazığ İl Müdürü Osman Pıhtılı, “Afet zedelerin konutlarını hak sahibi ailelerin kiraya vermesiyle ilgili bir engel yok. ... Hak sahibi konutunu üçüncü şahıslara devir ve satış işlemini yapamaz.

Kura çekiminde Yedek ne demek?

Ataması yapıldığı halde göreve başlamayanların, belirtilen süre içerisinde belge teslim etmeyenlerin/feragat edenlerin veya başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilenlerin yerine, mezkûr Yönetmelik hükümlerine istinaden yedek listeden atama yapılacaktır.