Yasin Gündoğdu Hoca neden yasaklandı?

İçindekiler:

  1. Yasin Gündoğdu Hoca neden yasaklandı?
  2. Yasin Gündoğdu Hoca şu anda nerede görev yapıyor?
  3. Yasin hoca neden görevden alındı?
  4. Yasin Gündoğdu görevine döndü mü?
  5. Fenomen imamın adı ne?
  6. Yasin Gündoğdu Hoca görevine döndü mü?

Yasin Gündoğdu Hoca neden yasaklandı?

İstanbul Valiliği İl Disiplin Kurulu tarafından “görevi yaparken başkalarının yarar ve zararını hedef tutan davranışlarda bulunmak”, Diyanet şleri Başkanlığı tarafından Cuma namazını 25 dakika uzatmak iddiası ile ilgili soruşturma, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığınca “halkı din farklılığı gözeterek alenen tahrik etmek ...

Yasin Gündoğdu Hoca şu anda nerede görev yapıyor?

Yeterince Arapça ve ingilizce bilen Yasin GÜNDOĞDU evli ve üç çocuk babasıdır. Halen Müezzin olarak İstanbulda görev yapmaktadır.

Yasin hoca neden görevden alındı?

YENİAKİT. COM.TR - Kamuoyunda Oflu Hoca olarak bilinen ve dobra dobra vaazlarıyla Müslümanların sevgisini kazanan İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Camii İmam Hatibi Yasin Gündoğdu, hakkında yapılan şikayetlerden dolayı kürsü yasağına tabi tutuldu ve vaaz vermesi yasaklandı.

Yasin Gündoğdu görevine döndü mü?

Cesur vaazlarıyla tanınan ve Oflu Hoca olarak bilinen İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Camii İmam Hatibi Yasin Gündoğdu görevine geri döndü.

Fenomen imamın adı ne?

TRT ekranlarında yayınlanan 'Ramazan Sevinci' programında bakımlı görüntüsüyle dikkat çeken Mustafa Özyılmaz sosyal medyada gündem oldu. Atletik vücudu ve bakımlı görüntüsüyle dikkat çeken Mustafa Özyılmaz'ın şekilli kaşları sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Yasin Gündoğdu Hoca görevine döndü mü?

Cesur vaazlarıyla tanınan ve Oflu Hoca olarak bilinen İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Camii İmam Hatibi Yasin Gündoğdu görevine geri dönüyor.