Ace selenyum ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ace selenyum ne işe yarar?
  2. Selenium ACE vitamin ne işe yarar?
  3. Hangi vitamin hangi saatte ne zaman alınmalı?
  4. B 12 vitamini ne zaman alınmalı?

Ace selenyum ne işe yarar?

ACE PLUS SELENYUM, vitamin gereksiniminde kullanılır. A, C ve E vitamin eksikliğinde ve selenyumun gerekli olduğu durumlarda kullanılır. Farmakodinamik Özellikleri: A (ß-karoten), C, E vitaminleri ve Selenyum maya (Se) etkili bir “Antioksidan” olarak serbest radikalleri nötralize ederler.

Selenium ACE vitamin ne işe yarar?

Özetle selenyum antioksidan olarak E vitamini ile birlikte hücrelerinizi oksidasyona karşı koruyarak, kanser, kalp hastalıkları ve diğer sağlık sorunlarının önlenmesinde yardımcıdır. Hücre çoğalmasına yardım eder. Göz, kalp, karaciğer, saç ve tırnak sağlığımız için önemli bir elementtir.

Hangi vitamin hangi saatte ne zaman alınmalı?

Sabah kahvaltılarından sonra ya da gün içinde alınabilecek vitamin takviyelerine gelindiğinde ise; A, E, D ya da çinko gibi takviyeler söylenebilmektedir. Aynı zamanda pek çok vitamin ve minerali bünyesinde bulunduran multivitamin çeşitlerinin kullanımı için en uygun zamanlar da öğle vakitleridir.

B 12 vitamini ne zaman alınmalı?

Bazıları uyku kaçırabileceği için (ginseng, gingko özleri) akşam saatlerinde değil de sabah yutulmalı. Yorgunluk için verilen hapları da (B12 gibi) sabah saatlerinde almak daha iyi olacaktır. Prensip olarak günde bir kere kullanılması önerilen takviyeleri sabah almakta fayda var.