Anadolu Jet nereye şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Anadolu Jet nereye şikayet edilir?
  2. THY ile AnadoluJet aynı mı?
  3. Anadolu Jet biniş kartı nedir?
  4. AnadoluJet mil veriyor mu?
  5. Uçak mobil biniş kartı nedir?
  6. THY biniş kartı nedir?

Anadolu Jet nereye şikayet edilir?

Yolcu İşlemleri ve Hakları
Geri Bildirim FormuGeri bildirim formuna ulaşmak için tıklayınız.
Telefon 2 538
Uçuşunuz esnasında, uçuş ekiplerimizden temin edebileceğiniz kabin içi iletişim formu ile de bize ulaşabilirsiniz.

THY ile AnadoluJet aynı mı?

AnadoluJet bir Türk Hava Yolları markasıdır. AnadoluJet markası altında sunulan hizmet farklı kalite standartlarına sahiptir.

Anadolu Jet biniş kartı nedir?

Yolculuğunuz için kolay ve hızlı bir şekilde biletinizi satın alabilir veya rezervasyon yapabilirsiniz. Check-in işlemlerinizi çok kısa bir sürede tamamlayabilirsiniz. Mobil Biniş Kartı'nızı oluşturup, akıllı cihazınıza kaydedebilir ve bagajınız yoksa biniş kartı olarak da kullabilirsiniz.

AnadoluJet mil veriyor mu?

Miles&Smiles Hesabınızda Kayıtlı Millerinizi AnadoluJet Uçuşlarında Kullanabilirsiniz. Miles&Smiles hesabınızda biriken miller karşılığı hak kazandığınız ödül bilet ve refakatçi biletlerinizi AnadoluJet uçuşlarında, Türk Hava Yolları uçuşlarında geçerli mil değerleri ile kullanabileceksiniz.

Uçak mobil biniş kartı nedir?

Mobil biniş kartı (barkod) hem web sitesi hem de mobil platformlardan yapılan check-in işlemlerinde temin edilebilir. ... · Bagajı olmayan misafirler bu mobil biniş kartını (barkodu) güvenlik geçişlerindeki görevlilere ve uçağa girmeden önce boarding işlemi yapan görevlilere göstererek hızlı ve kolayca geçiş sağlarlar.

THY biniş kartı nedir?

THY online check-in işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirdiğiniz zaman uçuş biniş kartınızı barkotlu bir şekilde oluşturup mail adresinize iletimini sağlayabilir ve çıktısını alarak havalimanında bilet oluşturmanıza gerek kalmadan barkotlu çıktınız ya da cep telefonunuza indirdiğiniz barkotlu mobil biniş ...