AXEN 3D nasıl izlenir?

İçindekiler:

  1. AXEN 3D nasıl izlenir?
  2. Sony TV 3D film nasıl izlenir?
  3. Üç boyutlu gözlük nasıl kullanılır?
  4. Gözlük nerede durmalı?
  5. Sanal gerçeklik gözlüğü hangi telefonlarla uyumlu?

AXEN 3D nasıl izlenir?

3D olarak izlemek için, 3D uyumlu bir cihazı TV'ye doğrudan HDMI logosunu taşıyan onaylı bir HIGH SPEED HDMI kablosuyla bağlayın....3D TV izleme (sadece 3D modelleri)
  1. 3D Gözlüğü hazırlayın.
  2. TV ekranındaki 3D içeriği görüntüleyin.
  3. 3D Gözlük'ü takın. ...
  4. ACTION MENU düğmesine basın ve ardından [3D] öğesini seçin.
Daha fazla öğe...

Sony TV 3D film nasıl izlenir?

[3D Görüntüsü] ekranını görüntülemek için 3D düğmesine basın. Görüntülenen içeriğe uygun olması için [3D Görüntüsü] modunu seçmek üzere 3D düğmesine arka arkaya basın. [3D (Yan Yana)]: Yan yana görüntüleri 3D olarak görüntüler. [3D (Alt Alta)]: Alt alta görüntüleri 3D olarak görüntüler.

Üç boyutlu gözlük nasıl kullanılır?

Gözlük gövdesinin her iki yandan bakıldığında yanağa doğru eğimi (pantoskopik açısı)eşit olmalı ve yanağa değmemelidir. Sapların kulak arkasına dönen kısmı, kafa ile kulağın birleşme eğrisini takip edecek gibi olmalıdır. Sapın en uç noktası, hem kulak arkasına hem de kafa derisine fazla baskı yapmamalıdır.

Gözlük nerede durmalı?

Gözlüğünü, camların ortası gözlerinin ortasına gelecek biçimde ayarla. Burası optik merkezdir ve gözlüğün için en ideal konumdur. Gözlüğe yapacağın tüm ayarlar bu ideal pozisyona ulaşmayı hedeflemelidir. Çift odaklı (bifokal) cam kullanıyorsan çizgi, alt göz kapağı hizasında olmalıdır.

Sanal gerçeklik gözlüğü hangi telefonlarla uyumlu?

Gear VR (SM-R324) sanal gerçeklik gözlüğü ile uyumlu olarak kullanılabilen cihazlarımız Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge +, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge'dir.