Excelde sütun nasıl sabitlenir?

İçindekiler:

  1. Excelde sütun nasıl sabitlenir?
  2. Excel'de sütun nasıl sabitlenir?
  3. Excelde satır ve sütun nasıl eklenir?
  4. Excelde satır genişletme nasıl yapılır?
  5. Korumalı PPT nasıl açılır?

Excelde sütun nasıl sabitlenir?

  1. Kaydırdığınız sırada görünür kalmasını istediğiniz satırların altındaki ve sütunların sağındaki hücreyi seçin.
  2. Görünüm > Bölmeleri Dondur > Bölmeleri Dondur'u seçin.

Excel'de sütun nasıl sabitlenir?

Sütun ve satırları sabitlemek için Satırın altındaki veya sütunun sağındaki hücre seçilmelidir. Ardından görünüm sekmesine tıklayarak bölmeleri dondur seçeneği tıklanmalıdır. Bu şekilde satır veya sütunları sabitlemek mümkündür.

Excelde satır ve sütun nasıl eklenir?

Tek bir sütun eklemek için: Yeni sütunu eklemek istediğiniz yerin sağındaki tüm sütuna sağ tıklayın ve ardından Sütun Ekle'yi seçin. Birden çok sütun eklemek için:Yenilerini eklemek istediğiniz satırların sağındaki satır sayısı kadar satır seçin. Seçime sağ tıklayın ve ardından Sütun Ekle'yi seçin.

Excelde satır genişletme nasıl yapılır?

Değiştirmek istediğiniz satırı veya satırları seçin. Giriş sekmesinin Hücreler grubunda Biçim'i tıklatın. Hücre Boyutu'nun altında, Satır Yüksekliği seçeneğini tıklatın. Satır yüksekliği kutusuna istediğiniz değeri yazın ve Tamam'a tıklayın.

Korumalı PPT nasıl açılır?

< Uygulama > seçenekleri iletişim kutusunda Güven Merkezi'nitıklatın ve ardından Güven Merkezi Ayarları' nı tıklatın. Güven Merkezi iletişim kutusunda, Korumalı Görünüm sekmesini tıklatın ve sonra Güvenli olmayabilecek konumlarda bulunan dosyalar için Korumalı Görünüm etkinleştir onay kutusunu temizlemek için tıklatın.