KGM geçiş ihlali nereden ödenir?

İçindekiler:

  1. KGM geçiş ihlali nereden ödenir?
  2. HGS cezası nasıl ödenir?
  3. HGS ihlal cezaları nereye ödenir?
  4. HGS ceza kime gelir?
  5. HGS cezası plakaya mı gelir şahsa mı?

KGM geçiş ihlali nereden ödenir?

Otoyol ve Köprü OGS Geçiş İhlal Cezaları PTT nin herhangi bir şubesinden 351113 nolu posta çeki hesabına araç plakası belirtilerek ödenebilir.

HGS cezası nasıl ödenir?

Karayolları Genel Müdürlüğünün anlaşmalı olduğu bankalardan ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu bankalar; Ziraat Bankası, TEB, Yapı Kredi Bankası, HSBC, Türkiye Finans Katılım bankası, Vakıfbank, Denizbank, BBVA Garanti Bankası, QNB Finansbank, Halbank gibi bankalardan online olarak ödemenizi yapabilirsiniz.

HGS ihlal cezaları nereye ödenir?

Ceza ödeme işlemini kimliğiniz ve banka kartınızı yanınızda bulundurmak koşuluyla rahatlıkla yapabilirsiniz. Aynı zamanda HGS cezası nereye ödenir için PTT merkez ve şubelerinden ve de online PTT sitesinden de ceza ödeme işlemini yapabilirsiniz.

HGS ceza kime gelir?

Uygunsuz HGS geçişlerinde aracın plakasına idari para cezası kesilir. Sürücülerin adına kesilen idari para cezaları ikamet adreslerine gönderilir. İkamet adreslerine gönderilmesinden önce vatandaşlar online olarak HGS cezalarını öğrenebilirler.

HGS cezası plakaya mı gelir şahsa mı?

Uygunsuz HGS geçişlerinde aracın plakasına idari para cezası kesilir. Sürücülerin adına kesilen idari para cezaları ikamet adreslerine gönderilir.