Gaziantep'te dolmuş ücretleri ne kadar?

İçindekiler:

  1. Gaziantep'te dolmuş ücretleri ne kadar?
  2. Gaziantep Kart 27 tam ne kadar?
  3. Gaziantep kart kaç TL çekiyor?
  4. Öğrenci kartı kaç lira?
  5. Gaziantep indirimli kart kimlere verilir?
  6. Gaziantep Tam kart nereden alınır?
  7. Gaziantep Serbest kart kimlere verilir?
  8. Indirimli kart kimlere verilir?
  9. Tam kart nereden alınır?
  10. Serbest kart kimlere verilir?
  11. Serbest kart nasıl alınır?
  12. Izmir öğrenci kartı ne kadar basıyor?

Gaziantep'te dolmuş ücretleri ne kadar?

Buna göre Belediye Otobüslerinde ve Tramvaylarda 2,85 TL olan tam biniş ücreti 3, 25TL, 2,50 TL olan indirimli binişler 3 TL, 1,55 TL olan öğrenci biniş ücreti 1, 75 TL oldu.

Gaziantep Kart 27 tam ne kadar?

Tramvaylarda da kullanılan Kart27'nin biniş fiyatları tam bilet 1 TL, indirimli, 0,50 TL olarak belirlendi. Kart27 kullanıcıları ulaşım imkanlarından, Belediye otobüslerinde tam kart 1,50, indirimli 1,20 TL, Özel halk otobüslerinde tam kart 2 TL, indirimli 1,50 TL'ye yararlanabiliyorlar.

Gaziantep kart kaç TL çekiyor?

Fiyat Tarifeleri
Tam
Manyetik Kırsal 3 Binimlik22,50
Akıllı Kart10,00
Resimli Kart15,00
9 satır daha

Öğrenci kartı kaç lira?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.

Gaziantep indirimli kart kimlere verilir?

İndirimli Gaziantep kart almaya kimlerin hakkı var? Öğretmenler, öğrenimine devam eden öğrenciler ve 60 yaşını doldurmuş vatandaşlarımız indirimli Gaziantep Kart alabilirler.

Gaziantep Tam kart nereden alınır?

Gaziantep'in birçok farklı noktasına kurulu olan Gaziantep Kart Satış ve Dolum Bayilerinden alabilirisiniz.

Gaziantep Serbest kart kimlere verilir?

İndirimli Gaziantep kart almaya kimlerin hakkı var? Öğretmenler, öğrenimine devam eden öğrenciler ve 60 yaşını doldurmuş vatandaşlarımız indirimli Gaziantep Kart alabilirler.

Indirimli kart kimlere verilir?

İndirimli İstanbulkart nedir ve kimlere verilir? İndirimli kart, toplu ulaşımda uygulanan indirimli tarifeyi kullanmaya hak kazanan kişilere verilmektedir. Öğretmen, Öğrenci ve 60 Yaş Kart'ı olmak üzere üç kategorisi olan ve ön yüzünde kişi bilgileri ile fotoğrafının yer aldığı kişisel kart tipidir.

Tam kart nereden alınır?

Tam kartları Kart Merkezlerimizden, Kart Satış / Dolum yapan cihazlarımızdan ve bayilerimizden temin edilebilirsiniz. Tam kart alımlarında herhangi bir belge istenmemektedir. Kişiselleştirilmiş Tam Kart ücreti 15,00 TL´dir. Kişiselleştilmiş Tam Kart işlemlerinde kimlik aslı ve fotoğraf istenmektedir.

Serbest kart kimlere verilir?

Serbest AnkaraKart'lar, Kart İşlem Merkezleri'nden verilmektedir. Gazi ve eşi, şehit dul ve yetimlerine, sarı basın kartı sahiplerine, Emniyet hizmetleri sınıfı personeline, Belediye zabıtasına verilir.

Serbest kart nasıl alınır?

Serbest Ankara Kart da belirli kuralları sağlayan kişilere verildiğinden Ankara Kart İşlem Merkezi'nden alınabiliyor. 61-64 Yaş ve 65 Yaş Kartı için nüfus cüzdanı aslı ve 1 adet vesikalık fotoğraf yeterli oluyor.

Izmir öğrenci kartı ne kadar basıyor?

'dan itibaren geçerli olacak yeni tarifede, “Gittiğin Kadar Öde” uygulamasında tam bilet 3,26 TL, öğrenci bileti 1,44 TL, öğretmen binişi ve 60-64 yaş bileti 2,62 TL olacak.