Hamilelikte G5 masajı yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Hamilelikte G5 masajı yapılır mı?
  2. Krauterhof selülit kremi hamilelikte kullanılır mı?
  3. G5 selülit Masajı işe yarıyor mu?
  4. Krauterhof Isıtıcı masaj jeli hamilelikte kullanılır mı?
  5. Krauterhof selülit jeli nasıl kullanılır?
  6. G5 masajı kaç seansta etkili?
  7. G5 selülite iyi gelir mi?
  8. Krauterhof Isıtıcı Masaj Jeli nasıl kullanılır?

Hamilelikte G5 masajı yapılır mı?

G5 masajı kimlere uygulanır? Cerrahi operasyon geçirmiş kişilerin, dinlenme dönemi süresince bu uygulamayı yaptırmaları önerilmemektedir. Hamileler ve yeni doğum yapmış kişiler için bu uygulama önerilmez.

Krauterhof selülit kremi hamilelikte kullanılır mı?

Krauterhof Anti-Cellulite Gel hamilelik süresince kullanılabilir miyim ? Anti-Cellulite Gel'i hamilelik süresince kullanmanızı önermiyoruz.

G5 selülit Masajı işe yarıyor mu?

Selülit görünümünün tedavisinde kısa sürede etki etmesi ile bilinen G5 masajı oldukça etkili bir yöntemdir. Profesyonel merkezlerde selülit görünümünün giderilmesi için uygulanan G5 masajı sonrasında selülit görünümünde gözle görülür azalma meydana gelir. Bölgesel sıkılaşma konusunda da katkı sağlamaktadır.

Krauterhof Isıtıcı masaj jeli hamilelikte kullanılır mı?

Anti-Cellulite Gel'i hamilelik süresince kullanmanızı önermiyoruz.

Krauterhof selülit jeli nasıl kullanılır?

Akşamları elinize bir miktar Krauterhof Anti-Cellulite Gel alıp ihtiyaç duyduğunuz bölgeye masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Uygulama esnasında başlayıp 30 dakika boyunca devam edebilen ısınma hissi cildinizin jeli emdiğinin ve dokular içinde aktive olduğunun göstergesidir.

G5 masajı kaç seansta etkili?

G5 masajı vücut özelliklerine bağlı olarak 20-25 dakika süren 10-15 seanstan oluşur. Vücudun her bölgesine uygulanabilen G5 masajı tüm vücuda uygulanabilmektedir. Ancak en etkili sonucu veren üst bacak, kalça, popo ve kol bölgeleri daha çok tercih edilmektedir.

G5 selülite iyi gelir mi?

G5 masajı, ritmik bir masaj aleti olan özel cihazı ile uygulanan, hızlı titreşimlerle sıkılaşma sağlayan ve selülit giderici etkisi olan bir uygulamadır. Özellikle selülit tedavisi ve bölgesel zayıflamada kullanılan G5, kaslarda biriken laktik asit ve ödemin atılmasında ve spazm tedavilerinde de oldukça başarılıdır.

Krauterhof Isıtıcı Masaj Jeli nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli Gerekli bölgelere ihtiyaç duyulan miktarda masaj yaparak uygulayın. Kullanımdan sonra eller yıkanmalıdır. Göz, mukoza ve açık yaralar ile temasından kaçınılmalıdır. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.