Mora Terapi ne demek?

İçindekiler:

  1. Mora Terapi ne demek?
  2. Mora terapi zayıflama nedir?
  3. Biorezonans Sigara Bırakma işe yarıyor mu?
  4. Mora Terapi işe yarıyor mu?
  5. Biorezonans ile neler yapılır?
  6. Biorezonans ile zayıflama nedir?
  7. Biorezonans sigara Bırakma kaç TL?
  8. Mora Terapi kimlere uygulanmaz?
  9. Mora Terapi Kaç Seans?
  10. Biorezonans işlemi nasıl yapılır?
  11. Biorezonans ucreti ne kadar?
  12. Biorezonans eğitimini kimler alabilir?

Mora Terapi ne demek?

Mora Terapi birincil olarak vücudumuzun çevresinde oluşan ve vücut meridyenleri (aktığı görünmeyen ama varlıkları ispat edilebilen enerji yolları) üzerinde akan elektromanyetik titreşimlerin frekans düzeyinde biorezonans cihazı aracılığıyla algılanıp filtrelenerek bozuk olan ve problem bölgesinden gelen titreşimlerinin ...

Mora terapi zayıflama nedir?

Birçok ünlü ismin tercih ettiği Mora Terapi, yeme bağımlılığını yok ederek zayıflatıyor. Kim Kardashian gibi ünlü isimlerin tercih ettiği Mora Terapi, bağımlılık yapan maddenin çevresine yaydığı frekansların vücuttan silinmesi işlemi olarak geçiyor.

Biorezonans Sigara Bırakma işe yarıyor mu?

BİOREZONANS SİGARAYI BIRAKMADA NE KADAR ETKİLİR? Biorezonans sigara bırakma ilaçları gibi kimyasal içermez, yan etkisi bulunmaz, vücudu temizler, arındırır bu sayede tüm yöntemlerden daha başarılı ve daha güvenlidir. İlk seansta … ikinci seansla  ' a kadar çıkan başarı oranları vardır.

Mora Terapi işe yarıyor mu?

Terapi Ne Kadar Başarılı 15 yıllık yapılan çalışma ve istatistiklerde uygulama yaptıranların %92 gibi büyük bir kesiminde bu sigara terapisi etkili olmaktadır, yine ortalama olarak %80 lik kesimde sigara bırakmada başarılı olunmuştur.

Biorezonans ile neler yapılır?

Biorezonans, pek çok hastalığın ve sorunun tedavisinde kullanılan yenilikçi bir tedavi yöntemidir. Özellikle sigara ve alkol bağımlılığı, kronik ağrıların tedavisi, alerji tedavisi, kanser tedavisi, obezite/ kilo verme, stres tedavisi, yaşlanmayı önleme gibi konularda sıklıkla kullanılmaktadır.

Biorezonans ile zayıflama nedir?

Biorezonans kilo verme terapileri yardımı ile vücutta zararlı gıdalara ait frekanslar temizleniyor. Uygulama sırasında sakinleşme-rahatlama halinden başka bir şey hissedilmiyor. Biorezonans terapileri sonrasında gıda bağımlılıkları ortadan kalkıyor, metabolizma hızlanıyor ve kilo vermek kolaylaşıyor.

Biorezonans sigara Bırakma kaç TL?

Seansın ortasında da kişinin 2 adet sigara içmesi gerekiyor. Cihaza da 2 adet sigara tanımlıyoruz. İşlem sırasında hastanın bacak bacak üstüne atmaması, bacaklarını çarpraz şekilde bağlamaması, üzerindeki metal eşyaları çıkarması gerekiyor. Biorezonansla sigara bıraktırma ücretinin tek seans fiyatı ise 1000 TL. “

Mora Terapi kimlere uygulanmaz?

Mora Sigara Bırakma Terapisi Kimlere Uygulanmaz Kalp pili olan ve hamileliğin özellikle ilk 3 ayında olan hastalar ve epilepsi-sara hastaları haricinde herkese uygulanmaktadır.

Mora Terapi Kaç Seans?

Moraterapi ile sigarayı bırakma, yalnızca tek seans yapılan bir uygulamadır. 45 dakika süren bu seanstan sonra 1 hafta içinde yarım destek seansı, ihtiyaç halinde de 3 ay içerisinde tam destek seansı gerekebilmektedir.

Biorezonans işlemi nasıl yapılır?

Elektromanyetik frekanslarla uygulanmaktadır. Biorezonans cihazından yayılan elektromanyetik frekansın gücü bir cep telefonundan yayılanın binde biri kadardır. Vücudumuza ait tükürük, idrar gibi sıvılarda bulunan sağlıklı frekanslar da güçlendirilerek kişiye verilir. Böylelikle bağışıklık sistemimiz desteklenmiş olur.

Biorezonans ucreti ne kadar?

Seansın ortasında da kişinin 2 adet sigara içmesi gerekiyor. Cihaza da 2 adet sigara tanımlıyoruz. İşlem sırasında hastanın bacak bacak üstüne atmaması, bacaklarını çarpraz şekilde bağlamaması, üzerindeki metal eşyaları çıkarması gerekiyor. Biorezonansla sigara bıraktırma ücretinin tek seans fiyatı ise 1000 TL. “

Biorezonans eğitimini kimler alabilir?

Cihaz sahibi terapistlerin ayrıntılı cihaz kullanımına yönelik katılabileceği eğitimlerdir. Cihaz sahibi doktorlar ayrıntılı cihaz kullanımına yönelik katılabileceği eğitimlerdir. Cihaz sahibi olmayan doktorlar da pratik eğitim sonrasında biorezonans ileri düzey eğitimine katılabilmektedir.