Alkoçlar Turizm kimin?

İçindekiler:

  1. Alkoçlar Turizm kimin?
  2. Alkoçların otelleri hangileri?
  3. Uludağ Alkoçlar Otel kimin?
  4. Hulya Kocyigitin Damadi kimdir?
  5. Erdal Can Alkoçlar kim?
  6. Alkoçlar Uludağ ne zaman kuruldu?
  7. Alkoçlar Otel kapandı mi?
  8. Gülşah Alkoçlar Ender Alkoçlar nasıl tanıştı?
  9. Engin Altan kimin damadı?
  10. Erdal Can Alkoçlar kimdir nerelidir?
  11. Ağaoğlu My Mountain ne zaman yapıldı?

Alkoçlar Turizm kimin?

1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi ve yüzde 100 Ender Alkoçlar'ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, 2018'de konkordato talebinde bulunmuştu. Hülya Koçyiğit'in damadı olan Ender Alkoçlar'ın Konyaaltı plajı ihalesini alması çok konuşulmuştu.

Alkoçların otelleri hangileri?

  • ULUDAĞ Alkoçlar Otel. Alkoçlar Büyük Otel. ...
  • İSTANBUL. Alkoçlar Keban Otel.
  • ANTALYA. Alkoçlar Kemer. Alkoçlar Exclusive. ...
  • BODRUM. Alkoçlar la Boutique. Alkoçlar Thor. ...
  • ALAÇATI. Alkoçlar Exlusive Otel. ...
  • KUŞADASI. Alkoçlar Adakule Otel. ...
  • PAMPAROVA – BULGARİSTAN. Alkoçlar Grand Murgaves.
  • ALKOÇLAR SEYAHAT ACENTALARI. Ritmo Travel.

Uludağ Alkoçlar Otel kimin?

Hülya Koçyiğit ile Selim Soydan'ın kızı Gülşah, yıllardır eşi Ender Alkoçlar ile birlikte La Boutique Alkoçlar Oteli'ni işletiyor.

Hulya Kocyigitin Damadi kimdir?

İmamoğlu'na hakaret eden Hülya Koçyiğit'in damadı ile televizyoncu Erkan Tan'a ceza. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na “yalancı, düzenbaz, sahtekar” diye hakaret eden Hülya Koçyiğit'in damadı turizmci Ender Alkoçlar, tazminat ödemeye mahkum edildi.

Erdal Can Alkoçlar kim?

Erdal Can Alkoçlar, Metehan Yeşil ile beraber Mas İlaç Ar-Ge adlı firmanın kurucu ortağı ve genel başkanıdır. Alkoçlar, 143' uygulanmış olan ve 282'si araştırma sürecinde olan 425 patentin tek mucididir; 44 tanesi ise mevcut PCT (Patent İşbirliği Antlaşması) korumasındadır.

Alkoçlar Uludağ ne zaman kuruldu?

Turizmdeki geçmişlerinin çok eskiye dayandığını söyleyen Alkoçlar Grubu Genel Müdürü Ender Alkoçlar, "Şirketimiz Türkiye'de ilk turizm yatırımı yapan şirketlerden birisidir. Kurucumuz, babam Enver Alkoçlar ilk oteli Uludağ'da 1957 yılında hayata geçirdi.

Alkoçlar Otel kapandı mi?

Konkordato süreci devam ederken, Bodrum ve Alaçatı'daki otel kapatıldı. Toplam 60 milyon lira borcu bulunan Alkoçlar'dan alacaklı firmaların çoğu, şirketin konkordato talebinin tasdik edilmesine onay verdi. ... Tedbir kararının kaldırılması ile birlikte hacizlere karşı korumasız hale gelen şirket resmen iflas etmiş oldu.

Gülşah Alkoçlar Ender Alkoçlar nasıl tanıştı?

Onların tanışması Uludağ'da bir otelde oldu. 'İlk görüşte aşktı' diye tanımladığı o geceyi Gülşah Alkoçlar bir röportajında şöyle anlatmıştı: "Aşık olduğum Uludağ'da bir gün evleneceğim insanla tanışacağımı nereden bilebilirdim. Ender Alkoçlar ile Uludağ'da yılbaşı günü tanıştım.

Engin Altan kimin damadı?

Hülya Koçyiğit'in damadı, Engin Altan Düzyatan'ın ise kayınpederi olan Ender Alkoçlar'ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik Ve Turizm AŞ'nin iflasına karar verildi.

Erdal Can Alkoçlar kimdir nerelidir?

Erdal Can Alkoçlar 7 Temmuz 1986 doğumlu Türk icat eden, bilimadamı ve IP temelli proje yatırımcısıdır. Erdal Can Alkoçlar, Metehan Yeşil ile beraber Mas İlaç Ar-Ge adlı firmanın kurucu ortağı ve genel başkanıdır.

Ağaoğlu My Mountain ne zaman yapıldı?

'Ağaoğlu My Mountain' adıyla açılan, Uludağ'da Ağaoğlu My Resort Oteli'nin ardından 2010 yılında ikinci oteller bölgesinde bulunan Kar Tanesi Oteli'ni satın alan ve otelin fiziki yapısını bozmadan iç mimarisini yeniden düzenleyen Ali Ağaoğlu, 300 yatak kapasiteli yeni tesisini 28 Ekim'de hizmete açtı.