Markafoni sitesine ne oldu?

İçindekiler:

  1. Markafoni sitesine ne oldu?
  2. Morhipo indirim ne zamana kadar?
  3. Morhipo nasıl bir site?
  4. Morhipo da kaç tl üzeri kargo bedava?
  5. Markafoni açık mı?
  6. Markafoni ne kadar satıldı?
  7. Morhipo ürünler kaç günde gelir?
  8. Morhipo Hediye paketi nasıl?
  9. Morpass Morhipo nedir?
  10. Markafoni ne zaman kuruldu?
  11. Markafoni kim tarafından kuruldu?

Markafoni sitesine ne oldu?

İş adamı Cafer Mahiroğlu'nun 15 milyon dolar ödeyerek isim hakkını satın aldığı Markafoni sitesi kapandı. ... 2017 yılının haziran ayında kapanan siteyi, iş adamı Mahiroğlu satın almış ve yeniden kullanıma sokmuştu.

Morhipo indirim ne zamana kadar?

Haliyle birçok markada farklı oranlarda indirim uygulanacaktır. 23 – tarihleri arasında Morhipo'nun özel markaları olan People by Fabrika, D by Divarese, NGSTYLE ile Morhipo'da oldukça sevilen Koton, Ipekyol, Twist, NetWork, Beymen, Mavi gibi markaların da 'a varan indirimlerini görebilirsiniz.

Morhipo nasıl bir site?

Morhipo.com, Boyner Holding şirketi tarafından kurulan bünyesinde çeşitli ürünlerin satıldığı bir e-ticaret sitesidir. Giyim ürünlerini yanı sıra, ev eşyalarının ve kozmetik ürünlerinin de ticaretini yapmaktadır.

Morhipo da kaç tl üzeri kargo bedava?

Online alışverişte ücretsiz kargo avantajı ile yapılan alışverişlerin keyfi bir başka oluyor. Morhipo'dan yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerde Morhipo Ücretsiz Kargo avantajı yakalayın.

Markafoni açık mı?

Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Markofoni kapanıyor. ... Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Markafoni'nin kapanması şok etkisi yaratırken sitenin resmi sitesinden yapılan açıklamada 30 Haziran 2017'de faaliyetlerine son vereceklerini belirtildi.

Markafoni ne kadar satıldı?

Türkiye`nin e-ticaret devlerinden Markafoni`nin yeni sahibi İngiltere`deki Select Group`un sahibi Cafer Mahiroğlu oldu. Türk işadamı, 2011 yılında Güney Afrikalı Naspers tarafından 270 milyon dolara satın alınan ancak geçtiğimiz aylarda kapanan Markafoni`yi 15 milyon dolara satın aldı.

Morhipo ürünler kaç günde gelir?

Morhipo Teslimat Ve Müşteri Hizmetleri Morhipo'dan verdiğim her sipariş en yakın 10 günde geliyor.

Morhipo Hediye paketi nasıl?

Satın almak istediğiniz ürün/ürünleri sepetinize ekleyiniz. Ürün/ürünlerin altındaki “Hediye Paketi İstiyorum” butonuna tıklayınız. Altta çıkan “Hediye Paketi Notu” alanına dilerseniz notunuzu belirtebilirsiniz. Ardından “Satın Al” butonuyla satın alma işleminize devam edebilirsiniz.

Morpass Morhipo nedir?

Morhipo müşterilerinin alışveriş alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak onlara özel avantajlar ve indirimler sunan Morpass, fırsatlarla dolu bir dünya! Son 6 aydaki toplam harcama tutarınız doğrultusunda belirlenen statünüzdeki haklardan yararlanmaya başlamak için hemen üye olun.

Markafoni ne zaman kuruldu?

Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Markafoni'nin kapanması şok etkisi yaratırken sitenin resmi sitesinden yapılan açıklamada 30 Haziran 2017'de faaliyetlerine son vereceklerini belirtildi. Türkiye'nin ilk özel alışveriş sitesi olan Markafoni 2008 yılında kuruldu.

Markafoni kim tarafından kuruldu?

Hisselerinin %70'i 129 ülkede faaliyet gösteren, dünya multimedya devi Naspers'a bağlı MIH-Allegro'ya ait olan markafoni, global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Markafoni.com Tolga Tatari, Sina Afra ve Ahmet Emre Sarı tarafından kurulmuştur.