MNG Kargo yeni sahibi kim?

İçindekiler:

  1. MNG Kargo yeni sahibi kim?
  2. MNG Kargo sahibi kim nereli?
  3. MNG Kargo hangi firmanın?
  4. MNG Kargo Dağıtım kaça kadar?
  5. GKN kargo kime ait?

MNG Kargo yeni sahibi kim?

Ocak 2018 tarihli "Ernst Young Birleşme ve Satınalma İşlemleri 2017 Raporu"na göre Haziran 2017'de 0'ü Sancak Group (Haydar Sancak ve Suat Sancak) ve Turkven tarafından satın alınmıştır.

MNG Kargo sahibi kim nereli?

MNG Şirketler Topluluğunun kurucusudur. Nazif Günal, Forbes Türkiye tarafından hazırlanan, 2011'in “En Zengin 100 Türk” listesinde 450 milyon TL kişisel servetiyle 97. Sırada yer aldı. Mehmet Nazif Günal, 1948 yılında Artvin Arhavi'de doğmuştur.

MNG Kargo hangi firmanın?

2000 yılından bu yana Türkiye'ye 5 milyar dolardan fazla yatırım getirmeyi başaran Turkven'in danışmanlığını yaptığı kurumsal yatırımcılar ve başta Haydar Sancak ile Suat Sancak olmak üzere, Sancak Ailesi 2017 yılında MNG Kargo'yu satın almıştır.

MNG Kargo Dağıtım kaça kadar?

Akşam Teslimat, Gündüz evinde bulunmayanların kargolarını mesai saatleri dışında, yorulmadan, kapıda teslim almalarını sağlar. Akşam Teslimat gün ve saatlerimiz Bayram, Tatil ve Cumartesi günleri hariç 19:00-21:00 saatleri arasıdır.

GKN kargo kime ait?

Firmanın ismindeki GKN harflerinden yola çıkarak sahibinin kim olduğunu bulmak kolaylıkla mümkün. Çünkü sahibinin adı "Gökhan". GKN firmasının sahibi olduğu tahmin edilen Gökhan Akyürek firmanın aynı zamanda müdürü olarak görülmektedir.