Brown Tea kapsül kimler kullanamaz?

İçindekiler:

  1. Brown Tea kapsül kimler kullanamaz?
  2. Brown tea çayı nedir?
  3. Brown Tea çay nasil kullanılır?
  4. Brown Tea kapsül ne kadar?
  5. Brown jel ne işe yarar?
  6. Brown jel nasıl kullanılır?

Brown Tea kapsül kimler kullanamaz?

Kesinlikle ilaç değildir. Günde en az 2-3 litre su ile desteklenmelidir. Ayda 3-10 kg arası kilo verdirir. · Kimler kullanamaz : Hamile bayanlar ve bebeği 6 ay ve altı olanlar Kronik rahatsızlığı olanlar ( Kanser, Epilepsi, Kalp rahatsızlığı…) 2000 ml ve üstü şeker ilacı kullananlar.

Brown tea çayı nedir?

Bitkisel form çayı İçeriği: Hibisküs, Funda, Sandoloz sakızı, Kitre, Tarçın, Lohusa şekeri, Mate, Kuşburnu, Yeşil çay, Sinameki, Kinoa tohumu, ve chia tohumu'ndan oluşan protein bitkisel form çayıdır.

Brown Tea çay nasil kullanılır?

45 gün boyunca sabahları 1 su bardağı sıcak suya ilk kullanımda 3 gün bir çay kaşığı, daha sonraki günlerde 1 tatlı kaşığı ilave edip karıştırın Brown tea'nin suda çözüldüğünü göreceksiniz. Sabah yemekten yaklaşık olarak 30 dakika kadar önce aç karnına içebilirsiniz. Günde en az 2 veya 3 litre su ile desteklenmelidir.

Brown Tea kapsül ne kadar?

Ticari kredi kartlarına 9 aya varan taksit fırsatı!
Taksit TutarıToplam Tutar
362,10 TL186,30 TL
446,58 TL186,30 TL
630,00 TL180,00 TL
922,10 TL198,90 TL

Brown jel ne işe yarar?

Brown sıkılaştırıcı ve inceltici jel :Cildin nem seviyesini ve elastiyetini arttırır. Yeniden canlanmış, genç görünümlü, ışıldayan bir cilt sağlar ve kırışıklık görünümünü azaltarak sıkılaşma sağlar. Direkt güneş ışığından uzakta, oda sıcaklığında, kuru yerde ve ağzı kapalı olarak ambalajında saklayınız.

Brown jel nasıl kullanılır?

Kullanımı:Temiz ve kuru cilde 8-10 dk masaj yaparak uygulayınız. Yüz, boyun , dekolte ve vücudun ihtiyaç duyulan diğer bölgelerine uygulayabilirsiniz. Günlük kullanıma uygundur.