Vizontele filmi hangi ilde çekilmiştir?

İçindekiler:

  1. Vizontele filmi hangi ilde çekilmiştir?
  2. Vizontele ne zaman çekildi?
  3. Vizontele seti nerede?
  4. Zeki Müren ne zaman oldu?
  5. Vizontele de Tarık Akan oynadı mı?
  6. Vizontele Tuuba hangi dönemi anlatıyor?

Vizontele filmi hangi ilde çekilmiştir?

Senaryosunu da Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı film Hakkâri'de geçmekteyse de, burada çekim yapmanın zorluğu nedeniyle çekimler, Van'ın Gevaş ilçesinde yapıldı. Çoğunlukla Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularının rol aldığı filmin 2003 yılında Vizontele Tuuba adlı bir devam filmi çekildi.

Vizontele ne zaman çekildi?

Vizontele Tuuba, Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve yönettiği 2003 yılı yapımı Türk filmi. Vizontele filminin devamıdır. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Tuba Ünsal, Demet Akbağ, Tarık Akan ve Altan Erkekli oynamıştır.

Vizontele seti nerede?

Senaryosunu da Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı Vizontele Hakkâri'de geçmekteyse de, burada çekim yapmanın zorluğu nedeniyle çekimler, Van'ın Gevaş ilçesinde yapıldı.

Zeki Müren ne zaman oldu?

Zeki Müren/Ölüm tarihi

Vizontele de Tarık Akan oynadı mı?

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği 'Vizontele Tuuba' filminde Tarık Akan'ın canlandırdığı, Hakkari'ye sürgün edilen kütüphane memuru karakterine esin kaynağı olan Güner Sernikli kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

Vizontele Tuuba hangi dönemi anlatıyor?

VİZONTELE TUUBA KONUSU 1974 yılında televizyonun kasabaya gelmesiyle her şey değişmiştir. Bu devam filminde 1980 yazında yaşananlar anlatılıyor. Artık kasabada bazı evlerde televizyon var, akşamları televizyonu olan evlerde insan toplanıyor, Dallas seyrediyorlar. Deli Emin kasabanın tabela işleriyle uğraşıyor.