Turkcell 3G nasıl geçilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell 3G nasıl geçilir?
  2. 3 G ücretli mi?
  3. 3 GB kaç TL?
  4. 3G mi daha çok internet yer LTE mi?
  5. 45 gye geçmek ücretli mi?
  6. Türk Telekom Süper 3GB paketi nasıl yapılır?
  7. 4 bucak G nasıl iptal edilir?
  8. 3G olup olmadığını nasıl anlarız?

Turkcell 3G nasıl geçilir?

Turkcell operatörüne ait 3G ayarlarınızı açabilmek için, 3G yazıp hemen 2222'ye ücretsiz olarak mesaj gönderebilir ve Turkcell operatörünüzden internet ayarlarınızı alıp 3G hizmetini aktifleştirebilirsiniz bu işlem sonucunda Turkcell'in sunmuş olduğu 3G internetten sizlerde faydalanabilirsiniz.

3 G ücretli mi?

​Turkcell 3G Servisi'ni kullanmak tüm Turkcell'lilere ücretsizdir. 3G bağlantılı servisleri kullandığınızda ise sahip olduğunuz internet tarifeniz üzerinden ödeme yaparsınız.

3 GB kaç TL?

​Bireysel faturalı müşterilerimiz için 2 hafta geçerli 3 GB internet paketi. 03.03.2021 tarihi itibariyle 3 GB İnternet Paketi'nin fiyatı 54,90 TL'dir. 21.07.2020 tarihi itibarıyla 2 hafta geçerli 3 GB internet paketi KDV ve ÖİV dâhil 50,89 TL'dir. Katılım için gönderilen kısa mesaj ücretsizdir.

3G mi daha çok internet yer LTE mi?

3G'den çok çok daha hızlı ve güvenilir bir bağlantı sağlamakta. LTE ise 3G'den 10 kat daha hızlı internet sağlama iddiasında olan bir teknoloji. LTE, “fourt-generation long term evolution” söz öbeğinin baş harflerinden oluşuyor. Türkçesi ise “dördüncü nesil uzun vadeli evrim” demek.

45 gye geçmek ücretli mi?

Hayır. 4.5G servisini ücretsiz açtırabilirsiniz. 4.5G ile yaptığınız kullanımlar internet paketiniz veya tarifenizdeki internet faydasından düşer, internet paketiniz veya tarifeniz yoksa standart ücret üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Türk Telekom Süper 3GB paketi nasıl yapılır?

Herhangi bir Türk Telekom faturasız mobil tarifesinde olman yeterli. (BİMCell, POCELL, PttCell, Teknosa Mobil, Standart, Faturasız Ofis, Katlayan, Bayi, Hemşehrim tarifeleri hariç) Pakete kayıt olmak için ise SUPER3GB yazıp 4545'e ücretsiz SMS göndermen gerekiyor.

4 bucak G nasıl iptal edilir?

2) Cihaz ayarlarınızı yapın
  1. 1 Telefonunuzun "Ayarlar" bölümünü açın.
  2. 2 "Hücresel" ayarları seçin (IOS 9.3 için ardından ''Hürcesel Veri Seçeneklerini'' de seçin)
  3. 3 Ardından "Ses ve Veri" kısmını açın.
  4. 4 LTE seçeneğini tıklayarak 4.5G'yi aktifleştirin.

3G olup olmadığını nasıl anlarız?

Telefonunuz eğer otomatik olarak 4,5 G'ye geçmiş ise bağlantı simgesinde 3G yerine LTE, 4G veya 4,5 G ibareleri çıkacaktır. Eğer LTE, 4G veya 4,5G bağlantı ibaresini göremiyorsanız daha doğrusu bağlantınız hala 3G olarak görünüyorsa, Ayarlar/ Hücresel veri işlemlerine girin.