Passolig nasıl çalışır?

İçindekiler:

  1. Passolig nasıl çalışır?
  2. Passolig bir kişi kaç Bilet alabilir?
  3. Bir kişi kaç kombine alabilir?
  4. Passolig den para nasıl çekilir?
  5. Stada kaç yaşında ücretsiz?
  6. Passolig kartı ücretli mi?
  7. Passolig yenileme nasıl yapılır?
  8. Milli takım maçı için passolig gerekli mi?

Passolig nasıl çalışır?

Passolig Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık Passolig Kartlarına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor.

Passolig bir kişi kaç Bilet alabilir?

Bir kişi kendisi ile birlikte toplam beş kişi adına (5 adet) bilet satın alabilir.Bilet satın alınacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olması gerekmektedir.

Bir kişi kaç kombine alabilir?

3. Bir kişi, bir seferde kaç tane kombine alabilir? Bir kişi toplamda beş farklı TCK numarası ile kombine satın alabilir.

Passolig den para nasıl çekilir?

Nakit avansınızı yurt içi ve yurt dışındaki tüm ATM'lerden, 33 44 Passolig İletişim Merkezi'nden ya da Passolig İnternet Şubesi'nden anında çekebilirsiniz.

Stada kaç yaşında ücretsiz?

2- 12 yaşını tamamlamış ve henüz T.C. Sağlık Bakanlığının belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyuma girebilecektir.

Passolig kartı ücretli mi?

Kulüp bazında 67 TL, 63 TL, 51 TL, 60 TL, 50 TL, 40 TL, 38 TL ve 37,82 TL olarak yedi farklı yıllık E-Bilet Yıllık Kullanım Bedeli mevcuttur. E-Bilet Yıllık Kullanım Bedeli senede bir defa tahsil edilir, her yıl E-Bilet kullanım süresi uzatılarak kullanılabilir.

Passolig yenileme nasıl yapılır?

Passolig Kartımı Nasıl Yenilerim? Passolig Kart süresi dolan taraftarlarımız, yine herhangi bir Passolig gişesine giderek kart süresini uzatabilirler. Ayrıca, passo.com.tr'den veya 0850 724 33 44 müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı ile kart süresini uzatabilirler.

Milli takım maçı için passolig gerekli mi?

A Millî Futbol Takımı, Karadağ ile 1 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te Beşiktaş Park'ta oynayacağı 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının öncelikli bilet satışı, Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı. ... Bilet satışlarında Passolig zorunluluğu aranmayacak.