Çoçuklar Duymasın Kanal D kaç bölüm oynadı?

İçindekiler:

  1. Çoçuklar Duymasın Kanal D kaç bölüm oynadı?
  2. Çoçuklar Duymasın 9 sezon kaç bölüm?
  3. Çoçuklar Duymasın Gül kim?
  4. Arka Sokaklar kaç yıl oldu?
  5. Eski Çocuklar Duymasın ev nerede?

Çoçuklar Duymasın Kanal D kaç bölüm oynadı?

Dizi 7 sezonda 388 bölüme ulaşmıştı. 3 yıl aradan sonra 23 Temmuz 2017 tarihinde Kanal D'de yayımlanmaya başladı. 8 ve 9.sezon Kanal D'de yayımlandı. Burada 'da 76. bölümde final yaparak sona erdi. 9 sezondan oluşan dizi toplam 464 bölüm sürdü.

Çoçuklar Duymasın 9 sezon kaç bölüm?

Çocuklar Duymasın, Birol Güven tarafından oluşturulan ve 'de TGRT'de yayımlanmaya başlayan Türk televizyon dizisidir. İlk sezonu (2002) 13 bölümden oluşmaktadır....Diziye genel bakış
Sezon numarası9
Bölüm sayısı32
Orijinal yayın tarihiSezon başlangıcı15 Ağustos 2018
Sezon finali(3.Final)
8 sütun daha

Çoçuklar Duymasın Gül kim?

yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1.76 cm boyundaki güzel oyuncu, bu güne kadar bir çok dizi ve reklam filminde rol almıştır. ... Bu diziler dışında Galip Derviş, Yalan Dünya, Şehrin Melekleri dizilerinde gördüğümüz Gülin İyigün , son olarak Çocuklar Duymasın dizisi ile ekranlarda yerini almıştır.

Arka Sokaklar kaç yıl oldu?

Arka Sokaklar, Erler Film imzalı, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan ve yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. 16 yıldır (16 sezon) kesintisiz yayımlanan Arka Sokaklar, yayın yılı, sezon sayısı ve bölüm sayısı bakımından ...

Eski Çocuklar Duymasın ev nerede?

Arma Kent Siteleri'ni içerisinde bulunduran meşhur sokakta yer alan Çocuklar Duymasın Apartmanı, Yeni Levent Anadolu Lisesi'nin yanındadır. İstanbul Beşiktaş'ta bulunmaktadır.